به گزارش خبرگزاری مهر، در ماه های اخیر، بانک های امریکایی با حملات سایبری متعددی مواجه شده اند که فعالیت روزانه آنها را مختل کرده است. بنا به گزارشات منتشر شده، پنج بانک امریکایی هدف اصلی حملات سایبری بوده اند که تنها نام دو بانک فاش شده است:بانک جی پی مورگان و وال استریت.
بانک های بزرگ امریکایی به طور روزانه شانزده حمله سایبری را ثبت کرده و به دلیل اهمیت موضوع پای FBI و سرویس های امنیتی امریکا به این قضیه باز شده تا بتوانند با تعریف دامنه های جدید یا ارتقاء امنیت سایت های بانکی مانع از حملات سایبری شوند.
گزارشات و تحقیقات از نقش احتمالی چین به دلیل تیره شدن روابط ایالات متحده امریکا با این کشورها در حملات سایبری خبر می دهند. کارشناسان اینترنتی امریکا معتقدند: هکرهای چینی جزو معدود هکرهایی هستند که با وجود سدهای امنیتی باز هم می توانند با سرعت بالایی به شرکت ها یا بانک ها حمله ور شده و از سدهای امنیتی آنها عبور کنند. در روزهای اخیر، خبر انتشار حمله ای از هکرهای چینی به موسسات بهداشتی و درمانی امریکا که باعث لو رفتن اطلاعات و سوابق بیمه ای و پزشکی بیماران و همچنین کارت های اعتباری آنها شد، دردسرهای زیادی را متوجه بیمارستان های امریکایی کرد.
مقامات امریکایی هدف حملات سایبری
اما مدیران امنیتی بانک های امریکایی پس از بررسی حملات سایبری متوجه شدند که هکرها به سرقت داده ها و اطلاعات مشتریان می پردازند به جای اینکه پول یا اختلالات دیگری را متوجه شبکه های بانکی کنند.
کارشناسان امنیت شبکه معتقدند این حملات را می توان" حملاتی انتقام جویانه" نامید زیرا با وجود اینکه هکرها می توانستند کارهای دیگری نیز انجام دهند اما تنها به سرقت اطلاعات پرداخته زیرا بانک هایی که انتخاب شده اند، بانک هایی هستند که معمولا مقامات تراز اول دولت امریکا و همچنین شخصیت های مهم سیاسی در آنجا حساب دارند. افزایش حملات سایبری به امریکا را می توان به علت تنش میان واشنگتن با پکن دانست.