به گزارش خبرگزاری مهر، سپهر قاضی نوری در این باره، افزود: در همین راستا مقرر شده، سند راهبردی این حوزه تدوین و تصویب شود.
وی ادامه داد: در نشست هماندیشی " کنشگران نظام نوآوری صنعت اسباببازی کشور " که مرداد ماه سال جاری توسط کارگروه نظام نوآوری محصولات فرهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و با همکاری اندیشکده آصف در محل این دبیرخانه برگزار شد، کلیات این موضوع توسط کارشناسان و صاحبنظران تحلیل و بررسی شد.
قاضی نوری گفت: در این تحلیلها مواردی مانند نگاشت نهادی، تحلیل بازار تولید و مصرف، توجه به گفتمان اقتصاد فرهنگ در اسناد بالادستی به عنوان پیشران و نیروی محرکه توسعه اقتصادی، اهمیت پژوهش در محصولات فرهنگی، نقش محوری شرکتهای دانش بنیان در تولید محصولات فرهنگی مورد تاکید قرار گرفت.
وی افزود: 10 بسته حمایتی به طرح های حوزه فرهنگ و هنر تعلق می گیرد که شامل بسته طراحی، بسته صادرات، بسته نشان تجاری، بسته اصالت فرهنگی، بسته نوآوران یک و دو، بسته نوسازی، بسته توسعه بازار، بسته استانداردسازی و بسته تولید علم می شود.
دبیر ستاد فناوری نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار داشت: حوزه های کاری ستاد فناوری نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شامل صنایع دستی، گردشگری، میراث فرهنگی، مدیریت موزهها و گنجینهها، اماکن تاریخی، آداب و مراسمهای آیینی، چاپ و نشر، هنرهای نمایشی و فیلم، موسیقی، هنرهای تجسمی، منسوجات واسباب بازی ها است و هرگونه نوآوری در این صنایع توسط ستاد حمایت خواهد شد.