به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تقدیر از برنامههای برگزیده ماه مبارک رمضان و تابستان 93 سیما شب گذشته یکشنبه نهم شهریور با حضور معاون سیما، مدیران شبکهها و گروهها، دبیر شورای نگهبان و برنامهسازان و اهالی رسانه در تالار مولانا مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد.
«مدینه»؛ روزنهای از امید به روی مردم
سیروس مقدم که به عنوان بهترین کارگردان شناخته شد، در بخشی از این مراسم گفت: «مدینه» سریالی بود که تلاش کردیم بتوانیم از طریق یک قصه جذاب، مباحث خانواده، توجه به زنان جامعه، اشتغال زایی و روزنههایی از امید را به مردم نشان دهیم.
وی افزود: اگر حمایت مدیران فرهنگی سازمان، شبکه یک و دلگرمیهای آنها نبود از پس این کار سخت برنمیآمدیم و خروجی کار به این کیفیت نمیرسید. «مدینه» چهارمین یا پنجمین سریال من بود که قهرمان قصهاش زن بود اما این کار پختهتر و عمیقتر از همه بود. چرا که نویسندهای متن را نوشت که به شدت اجتماعی است و مردمش را میشناسد و قشری را که برایش مینویسد درک و با آنها زندگی کرده است.
این کارگردان ادامه داد: تلاش کردیم با تیمی خوب سازمان را روسفید کنیم. در گفتگوهایی که داشتم چند تشکر ویژه از قلم افتاده بود. یکی از کارن همایونفر به دلیل موسیقی به یاد ماندنی و دیگر از فهیمه کمالی مدیر برنامهریزی سریال که با درایت این پروژه سنگین را جلو برد. از آرزو غفوری طراح صحنه و لباس نیز تشکر میکنم و اگر شخصیتها و فضاها و لوکیشنها باورپذیر از آب درآمده بود، نتیجه تلاش این دوستان بوده است.
زمستان 93 زمان پخش سریال جدید سیروس مقدم
مقدم یادآور شد: اکنون با همراهی سعید نعمتالله روی پروژه دیگری کار میکنیم که زمستان امسال، نتیجه آن را میگیریم و نگاه نویی به پلیس، امنیت، آرامش و ایجاد آگاهی و امید دارد. امیدوارم مردم آن را دوست داشته باشند و از آقایان دارابی، فرجی، سیفی آزاد تشکر ویژه دارم.
در ادامه کاظماحمدزاده روی سن آمد و گفت: خوشبختانه گروه همدلی در «جشن رمضان» داشتیم و کربلا و مشهد کار کردیم. ستارههای ورزشی و هنری هم به کمک ما آمد و عاشقانه در امر خیر کار کردند. صادقانه بگویم هیچ کدام فکر نمیکردیم برنامه اینقدر موفق باشد.
دیگر بین برنامهها و شبکههای خودی رقابتی نیست
وی افزود: زمانی رقابت بین برنامهها یا شبکهها بود اما امروز به جایی رسیدهایم که رقابت بین رسانهها مطرح شده است و در تمام دنیا صدها شبکه تا دندان مسلح با ما در جنگ هستند و ما با تمام وجود در حال مبارزهایم.
این مجری تأکید کرد: در زمان جنگ اگر نیروهای سپاه جایی را میزدند ارتشی ها ناراحت نمیشدند و بالعکس. همه به فکر مملکت بودند. اکنون هم اگر برنامهای موفق میشود همه باید خوشحال باشیم. مثلا من از موفقیت احسان علیخانی خوشحالم.
گریستن تصویربردار و متوقف شدن تصویربرداری
کاظمزاده یادآور شد: امروز کسی موفق است که بر موجهایی که ایجاد شده موج سواری کند. وظیفه ما موج ایجاد کردن است. ما به هیچ وجه پارو نزدیم بلکه دل به دریا زدیم. من 22 سال است کار میکنم و در این برنامه تمام وجود و عشق و لطف خدا را دیدم. زمانی که ما برخی آیتمها را ضبط میکردیم و هومن حاجعبدالهی هم در کنارم بود، تصویربردار هم گریهاش میگرفت و کار را متوقف میکردیم.
طرح «خندوانه» برای 13 سال پیش بوده است
در ادامه نوبت به رامبد جوان رسید و او با بیان اینکه برای سخنرانی آمادگی ندارد، گفت: ما تلاش کردیم در طول پخش «خندوانه» چیزی را به تصویر بکشیم که 12 یا 13 سال روی آن کار شده و ایده اولیه مربوط به 13 سال پیش بوده است. تیم تحقیق ما درباره آن موضوعات کار کردند و ما دو هزار مقاله را که درباره خنده نگارش شده خواندیم و از آن ایده گرفتیم.
وی افزود: خنده در مباحث بیولوژیک و روابط عاطفی و غیره موثر است و ما تحقیقات عملی و میدانی نیز انجام دادیم و در طول برنامه این مقالات را به عینه تجربه کردیم و متوجه شدیم واقعی است و همه بانشاط شدیم و تأثیر آن را در تماشاچیها هم میبینیم.
همکاری با تلویزیون مزه داد
جوان تأکید کرد: من به شخصه هیچ رودربایسی ندارم اما لازم است از آقایان دارابی و کرمی که در کنار من بودند و کمک کردند تشکر کنم. جزو معدود کارهایی در تلویزیون بود که احساس امنیت و رضایت کامل داشتم و این همکاری مزه داد. خندیدن هم که برای خانواده و مردم واجب و ضروری است.
وی افزود: لازم است از تیم این برنامه یعنی جواد فرحانی و فواد و سیاوش صفاریان پور، رضا شهیدیفرد، بهرام عظیمی و بزرگمهر حسین پور تشکر کنم و من به عنوان نماینده آنها اینجا هستم. البته فضای اینجا خیلی جدی است و من دیگر توان اینطوری حرف زدن ندارم و بهتر است قبل از اینکه اینجا را به هم بریزم پایین بروم!