به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل ایرانی خواه در جمع خیرین و جمعی از مسوولین کشوری و استانی گفت: اگرچه مسئولان سعی در رفع مشکلات عدیده این استان در حوزه سلامت داشته اند اما با توجه به جایگاه ویژه استان قم و حضور فرهیختگان از بیش از 105 کشور جهان در این شهر که در حال فراگیری علوم دینی می باشند، هیچگاه آن طور که شایسته ی این استان و مردم ولایتمدار آن بوده ، مسأله بهداشت و درمان مورد عنایت قرار نگرفته است.
وی تصریح کرد: استان قم باید با استانهایی مثل اصفهان مقایسه شود اما در حال حاضر به لحاظ امکانات از شهرستان کاشان که در مجاورت قم قرار دارد نیز عقب تر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: رسماٌ اعلام میکنم که جز واحد درمانی شهید بهشتی بیمارستان دیگری در قم نداریم، و واحدهای درمانی دیگر از آنجا که زیر ساختهایشان از مدتها قبل توسط خیرین بنا شده و نیز به دلیل غبار زمان و عدم تکمیل، نمیتوان نام بیمارستان را بر آنها تلقی کرد.
ایرانی خواه افزود: ما در حال حاضر در استان به لحاظ کادر آموزشی و به کارگیری اساتید برجسته در حوزه سلامت بسیار قوی عمل کرده ایم و تا امروز در 2 بخش تخصص کودکان و داخلی و سال آینده انشاالله در زمینه تخصص قلب ، پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، فقر محیط های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم را مهمترین دغدغه حال حاضر برشمرد و افزود: این محیط های آموزشی حتی از امکانات واحدهای آموزشی مقاطع ابتدایی استان نیز در رده پایین تری قرار دارد.
وی گفت: جا دارد از عنایت بسیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و شخص وزیر بهداشت تشکر و قدردانی کنم که به حق تا به امروز از هیچ کمکی دریغ نکرده اند، همانگونه که استاندار نیز مشکل بهداشت و درمان را جزو اصلی ترین دغدغه های خود قرار داده است اما در خواست ما از مسئولان این است که اعتبار استان قم را در ردیف استانهای طراز اول کشور دیده تا شاهد رشد این مسئله مهم که مستقیماٌ با سلامت شهروندان ارتباط دارد باشیم.
ایرانی خواه در پایان ضمن تشکر از حاضرین و بانیان تشکیل جلسات اتاق فکر و نیز کارگروه سلامت با حضور تاثیر گذاران استان و خیرین تقاضای مساعدت بیشتر تا حل کامل مشکلات را کرد.