کرمانشاه - خبرگزاری مهر: فرمانده قرارگاه سازندگی قرب کوثر پروژه‌های محرومیت زدایی را هدیه مقام معظم رهبری به مردم برشمرد و گفت: هدف از اجرای این پروژه ها کمک به رفع محرومیت ها، پیوند مردم با نظام، ایجاد بارقه امید در دل مردم، ایجاد امنیت پایدار است.

به گزارش خبرنگار مهر،  سردار ضیالدین حزنی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح 65 پروژه محرومیت زدایی در استان کرمانشاه،  با اشاره به پروژه های محرومیت زدایی در کشور، هدف از اجرای این پروژه ها را کمک به رفع محرومیت ها، پیوند مردم با نظام، ایجاد بارقه امید در دل مردم، نیز بهبود معیشت آنها و ... عنوان کرد.

وی، کوچک و زود بازده بودن، قابلیت اجرا توسط مردم، کمک به امنیت پایدار و پایداری نظام و و عام المنفعه  بودن را از جمله ویژگی های طرح های محرومیت زدایی عنوان کرد.

سردار حزنی با بیان اینکه بیشتر فعالیت این طرح ها در نقاط دور افتاده اجرا می شود، گفت: سعی ما بر این است که این طرح ها را به  نحوی اجرایی کنیم که به عنوان یک نهاد محرومیت زدا شناخته نشویم و در واقع دولت مسئول محرومیت زدایی است.

وی پرهیز از نگاه انتفاعی را از دیگر اولویت‌ها و ویژگیهای اجرای پروژه های محرومیت زدایی دانست و گفت: از طرح های اجرا شده 90 درصد عمرانی و 10 درصد نیز غیرعمرانی بوده اند.

سردار حزنی افزود: به فرمان مقام معظم رهبری کلیه نیروهای سپاه درگیر اجرای طرح هستند، که این کار با تعامل نیروهای جهادی دانش آموزی، شوراها، ائمه جماعات، مسجد سازی و ... انجام می گیرد.

توجه به حاشیه شهرها بسیار مهم است

وی خاطر نشان کرد: یکی از کارهای خوبی که در حوزه محرومیت زدایی انجام گرفته توجه به حاشیه شهرهاست، چرا که اغلب مشکلات شهرهای بزرگ از حاشیه آغاز می شود.

سردار حزنی همچنین افزود: از جمله  اقدامات خوب محرومیت زدایی می توان به ایجاد غسالخانه در مناطق صعب العبور و احداث 2 هزار کیلومتر راه روستایی اشاره کرد.

وی همچنین احداث 60 فقره موج شکن، در استان های هرمزگان، خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان و احیا و تسطیح 33 هزار هکتار از اراضی این استان را از دیگر اقدامات قرارگاه قرب کوثر عنوان کرد.

تکمیل 12905 پروژه در فاز اول

فرمانده قرارگاه سازندگی کوثر گفت: در فاز اول اقدامات این قرارگاه 12 هزار و 905 پروژه در حوزه‌های ورزشی، خانه بهداشت، گلخانه، اشتغال، مسجد و... تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه  مسجد سازی یکی از اولویت‌های قرگاه سازندگی قرب کوثر است از دو هزار و 700 مسجد در مناطق محروم کشور خبر داد.

سردار حزنی افزود: البته  بیش از سه هزار و 100 مسجد نیز با کمک‌های 10 تا 60 میلیون تومانی قرارگاه مذکور در کشور بازسازی شده است.

وی از مشارکت سپاه نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه، قرارگاه نجف و قرارگاه خاتم الانبیا در پروژه‌های محرومیت زدایی استان خبرداد و گفت: تا امروز 133 پروژه انجام شده و سه پروژه آن در دست اجراست.

سردار حزنی اعتبار مصوب شده در این پروژه ها را چهار میلیارد و 315 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: چهار میلیارد و 203 میلیون تومان آن پرداخت شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی کوثر از تصویب 19 میلیارد و 179 میلیون تومان برای یک هزار و 483 پروژه در سال عمرانی 93 – 94 خبرداد و گفت: این مبلغ صرف احداث 131 مسجد، 38 پروژه آبرسانی، 1062 سرویس بهداشتی، 49 خانه عالم، 22 خانه بهداشت ، 32 پل و  134 غسالخانه می‌شود.

وی از اجرای طرح‌های محرومیت زدایی غیرعمرانی در کشور و استان کرمانشاه خبرداد و گفت: در استان کرمانشاه در نظر است که سپاه نبی اکرم 100 میلیون تومان را به 100 خانواده بی‌سرپرست، 80 میلیون تومان را به 80 بیمار صعب‌العلاج و 120 میلیون تومان را به 240یتیم اهل تسنن کمک بلاعوض بکند.

سردار حزنی افزود: هم‌چنین قرار است 300 میلیون تومان نیز از قرارگاه نجف به محرومیت زدایی غیر عمرانی  اختصاص یابد.

وی از اجرای طرح‌هایی نیز در حوزه کشاورزی خبرداد و گفت: تا امروز برنامه‌های خوبی در این راستا اجرا شده است.

پروژه های محرومیت زدایی هدیه رهبری / رمز موفقیت سپاه در کنار مردم بودن است

سردار حزنی طرح ‌های محرومیت زدایی را هدیه مقام معظم رهبری به مردم دانست.

فرمانده قراگاه قرب کوثر گفت: رمز موفقیت سپاه این است که همیشه در کنار مردم ایران بوده است.

وی از کمبود مساجد در ایران انتقاد کرد و گفت: هم‌اکنون به ازای هر 150 نفر مسیحی یک کلیسا وجود دارد  و این در حالی است که به ازای هر 430 مسلمان اهل تسنن یک مسجد و به ازای هر یک هزار و 482 مسلمان شیعه یک مسجد داریم  که برخی از آنان نیز تعطیل است.

وی گفت: اگر بخواهیم ضعف نبود مساجد را در کشور جبران کنیم باید 82 هزار مسجد در کشور احداث شود.