به گزارش خبرنگار مهر، امروزه صنعت ساختمان سازی به عنوان یکی از اولویت های زندگی انسانی از اهمیت بالایی برخور دار است و یکی از ملاک های توسعه هر کشور و یا استان به شمار می رود.
در عصر حاضر پیشرفت های زیادی در حوزه صنعت ساختمان انجام شده است و شرکت های زیادی در این حوزه برای بالا بردن کیفیت ساختمان سازی و ملزومات آن و از سویی تاسیسات به کار گرفته شده در ساختمان ها با هم در رقابت هستند و از این سو به منظور توسعه و گسترش سبک سازی و مقاوم سازی و کمک به رونق ساخت و ساز و شناخت توانمندی ها و کمبود های صنعت ساختمان، چهاردهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و یازدهین نمایشگاه تخصصی تاسیسات و سیستم های سرمایشی، گرمایشی همزمان با نهمین نمایشگاه تخصصی عمران و ماشین آلات راهسازی شامگاه چهارشنبه در محل نمایشگاه بین المللی همدان آغاز به کار کرد.
این نمایشگاه با حضور مشاور ارشد رئیس جمهور و رئیس ساختمان نظام مهندسی کشور و مسئولین استانی همدان شامگاه چهارشنبه افتتاح شد.
دراین نمایشگاه 122 واحد فعال کشور از استانهای تهران، فارس، اصفهان، تبریز، یزد، اراک و غیره حضور دارند و همچنین نمایندگانی از کشورهای ترکیه، ایتالیا، دانمارک، کره، مالزی، چین و سویس و ژاپن و هلند در این نمایشگاه شرکت کردند.
اختلاف رونق ساخت و ساز در همدان نسبت به سایر شهر های کشور بالا است
استاندار همدان در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و یازدهین نمایشگاه تخصصی تاسیسات و سیستم های سرمایشی، گرمایشی اظهار داشت: صنعت ساختمان موثرترین صنعتی است که می تواند در رابطه با اشتغال تاثیر گذار باشد.
محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه مشاغل زیادی در دل صنعت ساختمان ایجاد می شود، بیان داشت: متاسفانه تحریم ها موجب به وجود آمدن رکود در بازار صنعت ساختمان و ساختمان سازی شده است که امیدوریم به زودی این مشکل حل شود.
وی در ادامه سخنانش افزود: با توجه به اینکه کشور ایران روی کمربند زلزله قرار گرفته است باید به استاندارد سازی ساختمان توجه زیادی شود.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید اصول ساختمن سازی و استاندارد در ساختمان های استان همدان رعایت شود، عنوان داشت: 32 کالای ساختمانی وجود دارد که مشمول نظارت مهندسین ساختمان سازی قرار دارد و بنابراین ناظریان و مجریان صنعت ساختمان باید بیش از پیش در این مورد حساسیت نشان دهند.
نیک بخت ادامه داد: در کشور و همچنین استان همدان همان مصالحی که در کشور های اروپایی به کار گرفته می شود استفاده می شود پس چرا باید عمر ساختمان در ایران و استان همدان پایینتر از آن کشور ها باشد.
وی بیان داشت: لازم است که در استان همدان از نظام مهندسی استان به عنوان بازوی استانداری استفاده شود و نیاز است که در استان همدان ساخت و ساز ساختمان رونق بیشتری داشته باشد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه بلند مرتبه سازی یکی از نیاز های استان همدان برای توسعه است، اظهار داشت: در این مورد جانمایی و تعیین محل ساختمان از اهمیت بالایی برخور دار است.
نیک بخت با بیان اینکه اختلاف همدان با سایر شهر ها در رونق ساخت و ساز بالا است، بیان داشت: امیدواریم از این به بعد با دقت و نظارت بیشتر بر صنعت ساختمان و ساز و ساز در استان همدان پیشرفت های مطلوبی را در این زمینه اشته باشیم.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه گفتمان اصلی دولت تدبیر و امید توسعه و رونق اقتصادی است، اظهار داشت: کاهش تورم در برنامه های اصلی دولت قرار دارد.
استاندار همدان به تورم 44 درصدی و رشد منفی 6 درصدی اقتصاد در ابتدای کار دولت تدبیر و امید اشاره کرد و عنوان داشت: بالطبع ایجاد رونق اقتصادی افزایش تورم را در پی دارد و ایجاد تعادل بین این دو فاکتور نیاز به تلاش بسیاری دارد.
نیک بخت ابراز داشت: در حال حاضر شاهد تورم 23 درصد و رشد اقتصادی منفی دو، در کشور هستیم که تا پایان سال به صفر میرسد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های مهم توسعه استان همدان رونق در صنعت است، اظهار داشت: تا کنون چهار هزار میلیارد تومان در بخش صنعت و معدن توسط سرمایهگذاران عملیاتی شده است.
استاندار همدان در ادامه سخنانش با اشاره به پتانسیل های استان همدان در حوزه گردشگری و توریسم بیان داشت: استان همدان استحقاق بالایی را در این حوزه دارد و متاسفانه با توجه به این توانمندی هنوز آن طور که باید توسعه نیافته است.
استاندار همدان به ایجاد اشتغال در استان نیز اشاره کرد و گفت: از فروردین ماه 93 هر ماه هزار نفر به بیمه شدگان اضافه شده است در حالی که در سال 92 شاهد اشتغال از دست رفته 6 هزار نفر بودیم.
نیک بخت با بیان اینکه یکی دیگر از محور توسعه استان همدان کشاورزی است، افزود: نبود صنایع تبدیلی در استان همدان از دیگر مشکلات بوده است و حدود پنج تن محصولات کشاورزی در همدان تولید می شود که سه تن آن نیاز به صنایع تبدیلی دارد.
برگزاری همایش سرمایه گذاری در پایان مهر ماه سال جاری در همدان
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه در آغاز کار دولت تدبیر و امید 600 واحد تولیدی در استان همدان تعطیل بود، اظهار داشت: چهار های هزار میلیارد تومان در بخش صنعت و معدن توسط سرمایهگذاران عملیاتی شده است.
نیک بخت در ادامه در مورد سرمایه گذاری در شهر همدان نیز بیان داشت: دیگر سرمایه گذاری در همدان از حالت یک بارمصرف خارج شده است و شهر دار همدان همکاری های خوبی را با سرمایه گذاران داشته است.
وی سرمایه گذاری بخش خصوصی را راهی برای نجات بیکاری عنوان کرد و ابراز داشت: سرمایه گذاری در استان همدان با تمام استان ها تفاوت دارد و همایش سرمایه گذاری در پایان مهر ماه در همدان برگزار می شود.
رئیس سازمان مهندسی ساختمان استان همدان نمایشگاه صنعت ساختمان را گامی موثر در راستای ارتقا دانش فنی و کیفیت ساخت و ساز دانست و اظهار کرد: این نمایشگاهها باعث بروز رسانی دانش فنی در صنعت ساختمان شده و مهندسین ساختمان با علوم جدید از طریق این نمایشگاه آشنا میشوند.
امیر متین فر گفت: برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان در نخستین گام شناسایی فنون جدید را در پی دارد که باعث انتقال علوم، فنون و تجارتهای مختلف میشود.
وی مسکن را بعد از خوراک و پوشاک را از امکانات اصلی مردم برشمرد و عنوان کرد: استفاده از وسایل استاندارد باعث افزایش عمر متوسط ساختمانها میشود.
رئیس سازمان مهندسی ساختمان استان همدان با اشاره به اینکه عمر متوسط ساختمانها در کشور کمتر از عمر جهانی است افزود:این امر به دلیل اسنفاده از مصالح نادرست است که نیاز به استاندارد سازی دارد.
وی تصریح کرد: برای توسعه صنعت ساختمان باید علاوه بر وضع مقررات علمی با استفاده از فناوریهای نوین، نظارت بر سیستم ساختمانسازی را مد نظر قرار داد.
متین فر گفت: نمایشگاه صنعت ساختمان در همدان نمونه بارز از علوم و فنون در زمینه ساختمان است و با وجود مهندسان توانمند باید به سمت احداث ساختمانهای مهندسی ساز باشیم.
وی به رکود اقتصادی مسکن اشاره و عنوان کرد: با ارهاندازی صندوق زمین و تدبیر دولت تدبیر و امید باید این رکود بدون تورم را از بین برد.
مدیر شرکت نمایشگاه های بین المللی همدان در مورد این نمایشگاه اظهار داشت: این نمایشگاه به مدت پنج روز در فضایی بیش از 5هزار و 500 مترمربع در سه سالن الوند، هگمتانه، ابنسینا و فضای باز کار خود را در محل دائمی شرکت نمایشگاههای بینالمللی همدان آغاز به کار میکند.
122واحد فعال صنعت ساختمان در نمایشگاه تخصصی ساختمان در همدان شرکت دارند
حسین الماسی افزود: در این نمایشگاه 122 واحد فعال و مطرح کشوری و نمایندگان محصولات خارجی حضور دارند که واحدهایی از استانهای همدان، تهران، فارس، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، هرمزگان، کرمانشاه، یزد و اراک حضور دارند.
وی ادامه داد: همچنین نمایندگانی از کشورهای ترکیه، آلمان، سوئیس، هلند، فنلاند، ژاپن و چین در فضای رقابتی به معرفی محصولات و خدمات خود میپردازند.
مدیر شرکت نمایشگاه های بین المللی همدان با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: توسعه و گسترش سبک سازی و مقاومسازی، کمک به رونق ساختوساز، شناخت توانمندیها و کمبودهای صنعت ساختمان و آشنایی با پیشرفتهای روز این صنعت در دنیا از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
الماسی اشتغالزایی و ایجاد فضای اقتصادی و تجاری ویژه برای رویارویی شرکتهای فعال داخلی و خارجی در زمینه صنعت ساختمان، سیستمهای گرمایشی و سرمایشی و ماشینآلات راهسازی فعال در این عرصه را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه ها عنوان کرد.
مدیر شرکت نمایشگاههای بین المللی همدان عنوان داشت: از مجموع واحدهای حاضر در این نمایشگاه، 80 واحد مرتبط با حوزه صنعت ساختمان، 40 واحد مرتبط با سیستمهای گرمایشی و سرمایشی و 2 واحد مرتبط با ماشینآلات راهسازی و عمران است.
وی افزود: این واحدها آخرین تولیدات و خدمات خود را از قبیل پکیج، شوفاژ دیواری، ماشینآلات مونتاژ درب و پنجره، سازههای فلزی، کفپوش و پارکت، دکوراسیون داخلی وغیره را در معرض دید عموم و متخصصان این حوزه قرار میدهند.
الماسی حضور برندهای معروفی چون گروه صنعتی بوتان، ایران رادیاتور، ایساتیس، آب بند، آران ماشین، ویستا بست را یکی از ویژگیهای بارز این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: حضور این شرکتها باعث ایجاد فضای رقابت و بالا رفتن سطح کمی و کیفی فضای نمایشگاه شده است.
گفتنی است چهاردهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان، یازدهمین نمایشگاه تخصصی تأسیسات و سیستمهای سرمایشی، گرمایشی، همزمان با نهمین نمایشگاه تخصصی عمران و ماشینآلات راهسازی از 12 تا 16شهریورماه در نمایشگاه بینالمللی همدان برگزار میشود.