به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی سرپرست فدراسیون ورزشهای رزمی با روسای هیاتها و مسئولان وزارت ورزش و جوانان در محل هتل المپیک برگزار شد و طی آن مسائل و مشکلات این فدراسیون مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
محمود رشیدی در این نشست با بیان اینکه برنامهریزی 3 مرحله کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت را برای فدراسیون در نظر گرفته، افزود: اتفاقات خوبی در این مدت افتاده است. تشکیل شورای سیاستگذاری که اعضای این شورا همه از نفراتی هستند که با علوم ورزش به طور کامل آشنایی دارند. در واقع این دوستانی که در شورای سیاستگذاری حضور دارند، همه مدیران برتر اقتصادی و حقوقی هستند. دوستان همه از افراد برجسته و نامدار بوده و قرار است به ما در پیشبرد اهدافمان کمک کنند.
وی ادامه داد: فدراسیون ورزشهای رزمی کار 7 فدراسیون را انجام میدهد، بیش از یک میلیون جمعیت در این فدراسیون فعالیت میکنند. در عمل فدراسیون ورزشهای رزمی هفت انجمن را تحت پوشش خود دارد که هرکدام از آنها قابلیت یک فدراسیون را دارند. البته کوچک سازی فدراسیون یکی از برنامهها است که چند کمیته به دو مجموعه سازمان تیمهای ملی تبدیل شد و کمیتههایی غیر فعال، نیمه فعال، کمیته آموزشی، پژوهشی، صدور احکام را نیز در قالب یک کمیته آموزش و پژوهش ادغام کردیم.
سرپرست فدراسیون ورزشهای رزمی اضافه کرد: متاسفانه استانهای ما در تمام فدراسیونها چشم به روسای هیاتها و مدیر ورزش استانها و روسای فدراسیونها دارند. با توجه به مشکل مالی که در بدنه فدراسیون داریم، کمک کردن به هیات استانها برایمان سخت است، به همین دلیل دست هیاتها را باز گذاشتهایم تا درآمدزایی کنند و مشکلات مالی خودشان را برطرف کنند.
وی به مشکلات مالی هم اشاره کرد و افزود: زمانی که موجودی فدراسیون را بررسی کردیم، تنها 7 هزار تومان پول در یکی از حسابها موجود بود اما به غیر از مبلغ 200 میلیون تومان حقوقی که به کارمندان پرداخت کردیم و 600 تا 700 میلیون تومان بدهی که پرداخت کردهایم، حالا باز هم بدهکار هستیم. 50 میلیون تومان از وزارت ورزش و جوانان دریافتی داشتهایم، 30 میلیون از کمیته ملی المپیک دریافتی داشتهایم و 18 میلیون از فروش صدور احکام درآمدزایی کردهایم اما نزدیک یک میلیارد بدهی داشتیم! از آن 700 میلیون تومان بدهی فدراسیون 300 میلیون تومان دیگر بدهکاریم و باید آن را پرداخت کنیم.
رشیدی به محل دفتر فدراسیون هم اشاره کرد و افزود: زمانی من تصدی این فدراسیون را پذیرفتم همه تشکیلات این فدراسیون در یک ساختمان 90 متری بود که با توجه به نزدیکی سالن شهید کبکانیان، تصمیم گرفتیم فدراسیون را به خوابگاه تبدیل کنیم و فضای به وسعت 300 متر در خیابان افریقا فراهم کردیم و قصد داریم فضای به وسعت یک هزار متر در خیابان شهید مفتح برای فدراسیون فراهم کنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ضمن اینکه بازسازی سالن شهید کبکانیان به بهترین شکل ممکن انجام شده و راه اندازی اتوماسیون اداری و ایجاد بانک اطلاعاتی یکی دیگر از برنامههای آتی این فدراسیون محسوب میشود.
سرپرست فدراسیون ورزشهای رزمی در پایان این نشست به سئوالات و ابهامات مسئولان هیاتها پاسخ داد و در مورد تشابه نام فدراسیون ورزشهای رزمی با هنرهای رزمی گفت: این موضوع را طی نامه به وزارت ورزش اعلام کرده و به شخص وزیر نیز توضیحات لازم ارائه شده و ایشان به امیرضا خادم در مورد بررسی موضوع نامه را ارجاع داده و به زودی این مشکل نیز حل خواهد شد چرا که در بخش بینالملل و داخلی نیز مشکلات را برای ما فراهم کرده است.
منطقی نایب رئیس فدراسیون ورزشهای رزمی دیگر سخنران این نشست بود و با اشاره به اینکه موفقیت امروز والیبال نتیجه یک برنامه 25 ساله است، گفت: در سایر کشورها مدیران برای کسب یک مدال المپیکی بین 10 تا 15 میلیون دلار سرمایه گذاری میکنند.
وی افزود: فدراسیون ورزشهای رزمی نیز در اجرای اهداف کوتاه مدت خود موفق بوده است ولی موفقیت هر مجموعه ای به پنج ویژگی بستگی دارد که تخصص در امور، میزان علاقمندان یا مخاطبان، دانش و تجربه مدیران و ساختار سازمانی از جمله این ویژگیهاست که طی حضور رشیدی به عنوان سرپرست فدراسیون به شبکهای منظم برای انجام امور مختلف تبدیل شده است.
نایب رئیس فدراسیون ورزشهای رزمی ادامه داد: آنچه موفقیت یک مجموعه را در پی دارد داشتن یک برنامه ریزی مدون در سه دوره زمانی است .داشتن برنامه ریزی مدون در حوزههای کوتاه، میان و بلندمدت است که خوشبختانه به اهداف کوتاه مدت فدراسیون رسیدهایم. اهداف میان مدت (پنج ساله) هم در هیات رئیسه تدوین شده است اما آنچه من روی آن تاکید دارم، برنامه بلند مدت است زیرا موفقیت و دوام یک رشته را تضمین میکند.
به گزارش خبرنگار مهر، این نشست با استقبال خوب استانها مواجه شد و روسای هیاتها در نشستی دوستانه مشکلات خود را با مسئولات فدراسیون در میان گذاشتند.