به گزارش خبرنگار مهر، طاهر شریفی بعد از ظهر جمعه در مراسم افتتاحیه جشنواره آش های سنتی نیر تصریح کرد: با وجود اینکه اقدامات زیادی در معرفی این ظرفیت ها صورت گرفته در عین حال ضروری است این اقدامات توسعه یابد.
وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره و همایش فرصتی برای معرفی داشته های سنتی و بومی محلی است، تاکید کرد: در عین حال می توان اقوام مختلف را در قالب این جشنواره ها به یکدیگر شناساند.
شریفی تاکید دارد که در صورت برگزاری باشکوه جشنواره ها اقوام مختلف با یکدیگر آشنا شده و در نتیجه الفت اقوام توسعه می یابد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار تاکید دارد که حتی جشنواره آش های سنتی نیز در ایجاد انسجام ملی نقش دارد و با چنین برنامه هایی می توان مردم را با داشته های سنتی قوم خود آشنا کرد.
وی با بیان اینکه کشور ایران برخوردار از تنوع قومی بالا است، اضافه کرد: در عین حال هستند کسانی که نمی خواهند ارتباط و الفت بین اقوام ایرانی افزایش یابد.
شریفی معتقد است با وجود چنین آمالی در دشمنان باید با طراحی برنامه های مناسب زمینه دوستی اقوام را افزایش داد.
وی افزود: در عین حال وضعیت تعامل اقوام ایرانی در مناسبت های مختلف نشان می دهد بین اقوام فاصله ای وجود ندارد.
اعتبار جشنواره آش نیر به مردمی بودن آن است
در این مراسم همچنین مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل با یادآوری برگزاری 60 جشنواره طی هشت سال گذشته اضافه کرد: از این تعداد فقط دو جشنواره رغایب کلور و آش نیر تداوم داشته است.
یحیی نقی زاده علت این تداوم را مردمی بودن این دو جشنواره عنوان کرد و افزود: برگزاری این جشنواره ها توسط خود مردم و نه دستگاه دولتی صورت می گیرد.
وی هدف جشنواره آش نیر را شناسایی و معرفی ظرفیت های مختلف این شهرستان دانست و تصریح کرد: در عین حال جلب نظر مسئولان برای سرمایه گذاری، ایجاد لحظات مفرح و استفاده از ظرفیت های منطقه در طول جشنواره هایی از این دست حاصل می شود.
نقی زاده ابراز امیدواری کرد بتوان بستر توسعه گردشگری این شهرستان از جمله مراکز اقامتی، پذیرایی و تفریحی را با تداوم این جشنواره ها فراهم کرد.