به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی منتشلو ظهر شنبه در همایش فعالان قرآنی استان كردستان که با حضور قاری بین المللی عباس سلیمی برگزار شد، اظهار داشت: توسعه و ترویج قرآن در بین جوانان استان یکی از اهداف سازمان تبلیغات اسلامی است و خوشبختانه در این راستا تا کنون گام های ارزنده ای برداشته شده است.
وی با اشاره به جايگاه قرآن در كشور افزود: در استان فرهنگی کردستان که مردم آن به دینداری و تدین مشهور هستند در فعالیت های قرآنی بانوان نیز حضور گسترده و چشم گیری را دارند و این امر می تواند بسیاری از مشکلات جامعه و بنیان خانواده را کاهش دهد.
رئیس اداره تبلیغات شهرستان سنندج بیان کرد: در حال حاضر اداره تبلغات اسلامی استان کردستان 27 مدرسه قرآنی در سه سطح تحت پوشش دارد و به همين دليل ظرفيت هاي خوبي در اين حوزه ايجاد شده است.
حجت الاسلام منتشلو یادآور شد: در سطح اول خانه های قرآنی هشت موسسه، در سطح دوم 15 مدرسه و در سطح سوم چهار موسسه به آموزش قرآن در بین آحاد جامعه می پردازند.
وی ادامه داد: همچنین 211 خانه قرآن شهری در سطح استان وجود دارد که 78 مورد آن با مدیریت برادران و 133 مورد آن با مدیریت بانوان فعال است.
رئیس اداره تبلیغات شهرستان سنندج گفت: در شهرستان سنندج نیز 72 مورد خانه روستایی فعال است که 36 موسسه آن با مدیریت خواهران و 36 موسسه دیگر با مدیریت برادران اداره می شود.
حجت الاسلام منتشلو اظهار داشت: امروز رسالت اصلی دستگاه های فرهنگی و دینی مبارزه با فتنه ها و هجمه های دشمنان است و توجه به قرآن و ترویج آن در بین جوانان رسالت اصلی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان است.
وی با اشاره به این مطلب که پیروی از قرآن و الگو گیری از ائمه اطهار و پیامبران می تواند مسیر سعادت اخروی را مشخص کند، افزود: ترویج قرآن می تواند جامعه و جوانان را از هر افت و مشکلی مصون کند.
همايش فعالان قرآني كردستان با حضور قاري بين المللي و به همت اداره كل تبليغات اسلامي استان در سنندج برگزار شد.