شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور بانوان استانداری چهار محال و بختیاری گفت: جشنواره میراث معنوی با تاکید بر نقش و مشارکت زنان در چهار محال و بختیاری برای اولین بار برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه دوستی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه جشنواره میراث معنوی در چهار محال و بختیاری برگزار می شود، اظهار داشت:  این جشنواره 16 و 17 شهریور در قلعه چالشتر برگزار می شود و بازدید برای عموم آزاد است.

وی این جشنواره را بزرگترین رخداد فرهنگی سال جاری در این استان در حوزه زنان و خانواده برشمرد و تصریح کرد: برگزاری این جشنواره با تعامل و همکاری دیگر دستگاه های فرهنگی استان بوده است.

دوستی بیان داشت: سنت های شفاهی ، هنر نمایشی، دانش ها و اعمال مرتبط با طبیعت، صنعت گری سنتی مرتبط با صنایع دستی از جمله محورهای این جشنواره است.

وی احیاء، حفظ و ترویج و انتقال بین نسلی این میراث ماندگار را مهم ترین هدف از برگزاری این جشنواره عنوان کرد و یادآور شد: میراث فرهنگی، ناملموس یک سرمایه فرهنگی مهم است که شامل فرهنگ، آداب، سنت و هنر هر جامعه است.

26 اثر معنوی این استان ثبت ملی شده اند

دوستی عنوان کرد: در این جشنواره 12 غرفه در موضوعات مختلف پخت غذاهای سنتی، فرش چالشتر، غرفه عکس، سیاه چادر، سفید چادر(دانش آموزان عشایر) و گنجینه آموزش و پرورش وصنایع و محصولات محلی  برپا می شود.

مدیر کل امور بانوان استانداری چهار محال و بختیاری به جشنواره بین المللی اصفهان اشاره کرد و گفت: سه نفر از برگزیدگان این جشنواره برای اجلاس زنان به جشنواره بین المللی اصفهان معرفی می شوند.

دوستی افزود: هفت رشته موسیقی سنتی و محلی، مهارت های صنایع دستی، هنرهای سنتی و تجسمی، هنر نمایشی، آداب و رسوم محلی، ورزش و بازی های محلی در این جشنواره پذیرش می شوند.

وی با بیان اینکه تا کنون 26 اثر معنوی این استان ثبت ملی شده اند، تاکید کرد: به دنبال این فرصت هستیم تا در جشنواره اصفهان آثار خود را به ثبت بین المللی برسانیم.

برچسب‌ها