رشت – خبرگزاری مهر: نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: از مهمترين الزامات تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی مشاركت فعال مردم، سرمايه گذاري، مصرف كالاهاي داخلي، صرفه جويي و تمركز بر صادرات، ثبات و امنيت بازار اقتصادي و نيز به كارگيري درست از دانش فني جوانان و نخبگان جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی جعفرزاده شامگاه شنبه در نشست بررسی اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و تحریم های اقتصادی در رشت افزود: اقتصاد مقاومتی راهبردي مهمی كه از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شده است.

وی همچنین اظهارداشت: هدف این راهبرد دستیابی به توسعه با استفاده از تمام توان داخلي و مقاومت در مقابل تحريم ها با ايجاد كمترين بحران است.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اتخاذ اقتصاد مقاومتی از سوي رهبر معظم انقلاب بيانگر اهميت و حساسيت دو چندان آن است اما تحقق  سياست و به اجرا در آمدن صحيح این مهم مستلزم وجود شرايط خاصي است كه بيش از هر چيز بر اراده جمعی جامعه استوار است.

 وی افزود: اقتصاد مقاومتی بیش از هر چیز بر سه اصل کاهش وابستگی ها، اهتمام به تولید و حمایت از محصول داخلی با هدف خودکفایی تاکید دارد.

 جعفرزاده تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی اصلاح الگویی مصرف و تغییر این مهم از مصرف کالاهای خارجی به سمت مصرف کالاهای ساخت کشور مورد توجه قرار می گیرد.

وی در ادامه سبک زندگی را پایه و اساس موفقیت اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: سبک زندگی همان ارزش ها، عادت ها، رسوم و فرهنگ آحاد جامعه است که در ابعاد بزرگتر ماهیت رفتاری اجتماعی به خود می گیرد.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتي هماهنگ با سياست هاي كلان سياسي و امنيتي نظام اسلامي و براي مقاومت در برابر اقدامات تخريبي شكل گرفته تا بتواند در برابر ضربات اقتصادي تحريم ها و توطئه هاي گوناگون اقتصادي نظام استكبار مقاومت كرده و توسعه و پيشرفت خود را ادامه و روند رو به رشد همه جانبه خود را در ابعاد ملي، منطقه اي و جهاني حفظ كند.

وی همچنین با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی رابطه نزديكي با انسجام ملي دارد، یادآورشد: اقتصاد مقاومتي يك اقتصاد فعال و پويا نه يك اقتصاد منفعل و بسته است به طوري كه كشور ضمن مقاومت در مقابل موانع و ناملايمات مسير خود، روند پيشرفت پايدار خود را حفظ کند.