معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اشاعه آموزش‌ های مهارتی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته را ضروری دانست و گفت: این موضوع، یکی از سیاست‌ های اصلی سند راهبردی مهارت و فناوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، کورش پرند با اشاره به اینکه یک فضای کاری جدید در حوزه آموزشگاه‌ های آزاد فنی و حرفه‌ ای بر اساس دیپلماسی مهارت ایجاد شده است اضافه کرد: سند راهبردی مهارت و فناوری در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ ای کشور وجود دارد که این سند دارای راهبرد‌های مختلفی است.

وی با اشاره به سیاست‌ ها و راهبرد‌های این سند تصریح کرد: حضور موثر در عرصه‌ های بین‌ المللی از مهم‌ ترین راهبرد‌های این سند است که افزایش قابلیت حضور در عرصه‌ های بین‌ المللی، ارتقای جایگاه کشور در مسابقات بین‌ المللی مهارت و اعتبار‌بخشی به آموزش‌ های سازمان در سطح بین‌ المللی از سیاست‌ های این راهبرد محسوب می‌شود.

این مقام مسئول در وزارت کار با تاکید بر اینکه طراحی و استقرار نظام جامع مهارت و فناوری نیز یکی دیگر از راهبرد‌های این سند است ادامه داد: یکپار‌چه‌ سازی آموزش‌ های مهارتی از طریق استقرار نظام جامع مهارت و فناوری در سطح ملی و ارتقای فرهنگ مهارت‌ آموزی و افزایش منزلت اجتماعی مهارت‌ آموختگان با رویکرد آموزش مادام‌العمر نیز مورد توجه فنی و حرفه‌ ای قرار دارد.

پرند توسعه آموزش‌ های مهارتی را از دیگر راهبرد‌های سند راهبردی مهارت و فناوری دانست و تاکید کرد: ساماندهی استاندارد‌ها و منابع آموزشی سازمان، طراحی و استقرار الگو‌های آموزش مهارتی با رویکرد تقا‌ضا‌محوری و مبتنی بر محیط کار و توسعه مشاوره‌ های شغلی و آموزشی در تمام مراکز آموزش فنی و حرفه‌ ای کشور از سیاست‌ های این راهبرد است.

وی با بیان اینکه تحقق عدالت اجتماعی و توسعه مشارکت ذینفعان از سیاست‌ های این سند است افزود: توانمند‌سازی زنان و  آسیب‌ دیدگان اجتماعی از طریق آموزش‌ های مهارتی، اشاعه آموزش‌ های مهارتی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و فراهم‌ سازی بستر مناسب برای حضور بخش غیر‌دولتی و تعاونی از سیاست‌ های این راهبرد است که این سازمان دنبال می‌کند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ ای کشور با اشاره به تشکیل میز کشور‌ها و سازمان‌ ها در ستاد این سازمان گفت: 18 میز در حوزه آفریقا، آسیا، کشور‌های همسایه و سازمان‌ ها و نهاد‌های بین‌ المللی تشکیل شده است.

معاون وزیر کار با اشاره به برگزاری کارگاه‌ های بین‌ المللی اظهارداشت: برگزاری دوره آموزشی دو روزه در زمینه مدیریت آموزش فنی و حرفه‌ ای با تاکید بر آموزش‌ های سیار و روستایی، الگو‌های نوین آبیاری، الگوی آموزش بازار‌محور و نظام آموزش ترویج کشاورزی از اقدامات این سازمان محسوب می‌شود.

وی به حضور مؤثر آموزشگاه‌ های آزاد فنی و حرفه‌ ای در عرصه‌ های بین‌ المللی اشاره کرد و ادامه داد: شناساندن ظرفیت‌ های فرهنگی، اجتماعی کشور به سایر ملل، حضور مؤثر در چرخه اقتصاد جهانی و ایجاد فضای رقابتی سالم بین آموزشگاه‌ های آزاد فنی و حرفه‌ ای از رویکرد‌های این موضوع است.