به گزارش خبرنگار مهر، آيتالله حسن عالمي شامگاه سه شنبه در شوراي هماهنگي بخش كشاورزي کهگیلویه و بویراحمد افزود: اين استان داراي منابع زياد آب است در حالي كه در بسياري از نقاط اين كشور با كم آبي شديد مواجه هستيم.
وي گفت: وضعيت كم آبي به حدي است كه حتي آب شرب عشاير عمده نقاط كشور با تانكر تامين ميشود ولي شاهد هستيم كه در كهگيلويه و بويراحمد با دارا بودن 10 درصد منابع آبي كمترين مشكل وجود دارد هر چند در بخش كشاورزي مشكلات همچنان وجود دارد.
آيتالله عالمي پيگيري موضوع سربازان سازندگي و موضوع وحدت رويه در پرداخت تسهيلات مشاغل خانگي را از دغدغههاي بحق كارشناسان اين استان خواند و بیان داشت: اين موضوعات و مشكلات مبتلابه را با وزير در ميان خواهم گذاشت و آن را پيگيري ميكنم.
مسئول ستاد زكات كشور در بخش ديگري از صحبتهايش ادامه داد: نيروهاي جهاد كشاورزي حقيقتا در حال جهاد هستند و اگر روزي بايد در خوزستان و كردستان در جبهههاي دفاع مقدس ميجنگيديم، هم اينك جهادگران عرصه كشاورزي در ميدان اقتصادي و توليد در حال جنگ و مجاهدت هستند.
وي با بيان اينكه در حوزه تامين مواد غذايي و به طور كلي اقتصاد و توليد، جنگ دشمن عليه اين كشور ملموس است، تصريح كرد: اكنون نقش جهادگران و كاركنان جهاد كشاورزي در جبهه اقتصاد بسيار موثر و پررنگ است.
آيتالله عالمي در بخش ديگري از اظهاراتش، توكل به خدا را سرمايه بزرگ معنوي خواند و بيان كرد:اگر شما همه تلاش خود را به كار ببنديد و با توكل بر خدا منتظر كمك او بمانيد بدون شك خداوند اجازه نخواهد داد آبروي چنين بندهاي در جاي ديگري هزينه شود.
وي تاكيد كرد: آدم متقي هرگز درمانده و گرسنه نميماند و براي متوكلين بيپناهي و احساس غربت نيست براین اساس توكل بر خدا و تقواي الهي در كنار تلاش و حركت ميتواند ما را بر مشكلات بخش چيره كند.
مسئول دفتر حوزه نمايندگي وليفقيه در وزارت جهاد كشاورزي و مسئول ستاد زكات كشور خاطرنشان كرد: كادرسازي و ساماندهي نيروي انساني يكي از ويژگيهاي مديريت صحيح و الزامات اداره يك سازمان است كه در نامههاي تاريخي و ديني از جمله نامه حضرت علي(ع) به مالك اشتر، اين اهميت نمود داشته است.
وي در بخش پاياني صحبتهايش يادآور شد: قوم لر مردمي شجاع و داراي باورهاي عميق ديني هستند كه تاريخ چنين ادعايي را ثابت كرده است و امروز وظيفه همه ما مسئولان است كه وظايف خود را در قبال آنها انجام دهيم.