به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تحقیقات انجام شده توسط یونیسف (صندوق کودکان سازمان ملل متحد) تنها در سال 2012 میلادی بیش از 25 هزار قربانی قتل در این منطقه در سنین زیر 20 سال بودند که این میزان یک چهارم کل قربانیان قتل در جهان است.
بنابر این گزارش در سال 2012 میلادی، برزیل رتبه دوم آمار قربانیان جوانِ قتل را با 11 هزار مورد داشته و پس از نیجریه با رقم 13 هزار مورد قتلِ کودکان و نوجوانان قرار گرفته است.
یونیسف بخشی از دلایل این قتلها را فعالیت غیرقانونی در گروههای سازماندهی شده جنایی، وجود باندهای تبهکار خیابانی و دسترسی به سلاح گرم اعلام کرده است. بنابر اعلام رسمی سازمان ملل متحد، حدود 30 درصد تمامی این قتلها در آمریکای لاتین مرتبط با بزهکاران و باندهای تبهکار خیابانی است و دو سوم از این جنایتها با سلاح گرم صورت میگیرند.
در واقع قتل، عامل اصلی مرگ و میر در میان پسران 10 تا 19 سال در کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی است. این کشورها عبارتند از پاناما، ونزوئلا، السالوادور، گوآتمالا و برزیل که طبق آمار فوق در برزیل بیشترین آمار قتل در میان جوانان و پس از نیجریه در سال 2012 رخ داده است.
یونیسف گزارش میکند که در میان کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی نیز ایالات متحده بالاترین آمار قتل کودکان را دارد. خشونت جنسی علیه کودکان نیز در این مناطق شایع است. بر اساس گزارش یونیسف، یک سوم دختران نوجوان متاهل قربانی خشونتهای فیزیکی، روانی و جنسی بودهاند که توسط والدین و یا شوهرانشان صورت گرفته است. این گزارش حکایت از افزایش خشونت علیه کودکان طی 10 سال اخیر دارد.
یونیسف همچنین اعلام میکند که خشونت علیه کودکان در برخی کشورها پذیرفته شده است و یا از آن چشم پوشی میشود و در برخی مناطق نیز این پدیده به عنوان یک سوء رفتار در نظر گرفته نمیشود. در این خشونتها، قربانیان بسیار جوان و آسیب پذیر هستند و به همین علت گزارش جرم به ندرت صورت میگیرد. سیستمهای قانونی نیز به خوبی پاسخگوی این جرایم نیست و خدمات حمایت از کودکان نیز بسیار کم در این مناطق به چشم میخورد.
به طور میانگین حدود 6 نفر از هر 10 کودک در سرتاسر جهان در میان سنین دو تا 14 سال در معرض تنبیهات بدنی به دست پرستاران و مراقبهایشان هستند که این میزان برابر با حدود یک میلیارد کودک در جهان است. این گزارش همچنین اعلام میکند که کودکان به طور منظم خشونت را در خانههای خود و در سنین پایین تجربه میکنند.
بر اساس اعلام یونیسف، از میان کشورهای جهان تنها 39 کشور به صورت قانونی از حقوق کودکان در برابر تنبیه بدنی حمایت میکنند.