اهوازـ خبرگزاري مهر: مديركل آموزش و پرورش خوزستان فعاليت هاي فرهنگي را حساس و پر هزينه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقي زاده پيش از ظهر امروز در دومين مجمع سالانه بسيج فرهنگيان سالانه خوزستان كه در تالار فردوسي ناحيه يك اهواز برگزار شده بود، اظهار كرد: 54 درصد از رزمندگان دفاع مقدس دانش آموز بودند. در حقيقت در دوران دفاع مقدس 36 هزار دانش آموز شهید و پنج هزار معلم شهید داشتیم.

وي افزود: به روایت تاریخ، دانش آموزان و معلمان كشور همواره تاریخ ساز و جریان ساز بوده و نقش بسیار موثری در تغییر ساختارهای فکری و فرهنگی بر عهده داشتند.

مديركل آموزش و پرورش خوزستان تصريح كرد: کلید واژه همه این نشست ها، جلسات و تلاش ها در شرایط فعلی تنها یک کلمه است و آن هم (دانش آموز) است. قطعا همه ما معتقد به این نکته هستیم که اگر دانش آموزان خوب و معلمان با بصیرتی داشته باشیم جامعه خوبی نيز خواهیم داشت.

تقي زاده با اشاره به اينكه کاهش تراکم آسیب های اجتماعي، فرهنگی و سیاسی نتیجه جامعه خوب است، گفت: فعاليت هاي فرهنگی ظریف، حساس و پرهزینه هستند. قدرت معنوی و فکری و فرهنگی آموزش و پرورش بالاتر از هر قدرتی مانند ارتش، نفت، صنعت و تمام منابع مالی و مادی است.

وي با تاكيد بر اينكه قدرت تعلیم، تربیت و فرهنگ بالاتر و فراتر از تمام قدرت هاست عنوان كرد: رسالت اصلی پیامبران کار فرهنگی، تعلیم و تربیت است و هر کدام متناسب با زمان و شرایط جامعه خود این کار را انجام می دادند. کار فرهنگی شرایط خاص خود را می طلبد و متناسب با آن باید حرکت کرد.

مدير كل آموزش و پرورش خوزستان بيان كرد: شرایط فعلی جامعه ما بسیار حساس است. در بعضی از افراد نسل اول و دوم انقلاب نسبت به نوجوانان یک حس منفی و بدبینی ایجاد شده است.

تقي زاده يادآور شد: هجمه فرهنگی که در شرایط فعلی وجود دارد اصلا قابل مقایسه با اوایل و یا قبل از انقلاب نیست. هجمه سنگین فرهنگی و دینی را مشاهده می کنیم تهدیدها مانند گذشته، فنی ـ مهندسی و اقتصادی نبوده و بلکه فکری و فرهنگی هستند.

وي عنوان كرد: دانش آموز، معلم و به ویژه بسیجی باید در سه زمینه اسلام و مذهب تشیع، ولایت و ایران شناخت عمیق داشته باشد. این شناخت باید با معرفت عمیق همراه باشد که موجب تهعد شود. اگر شناخت عمیق نباشد شاید احساس، علاقه و عاطفه باشد ولی بدون شناخت عمیق کار ساز نیست.

مدير كل آموزش و پرورش خوزستان اذعان كرد:‌ عزم ملی و مدیریت جهادی را در دفاع مقدس مشاهده کرده و مدیریت جهادی را شهید فهمیده به ما یاد داده است. اگر تمام سیاست گذاری های نرم افزاری، فکری، فرهنگی و جریانات تعلیم و تربیت ما را به کسب هویت دینی و مذهبی، فرهنگی و تاریخی هدایت کنند برای ما کافی است و دغدغه های فرهنگی رهبر رفع می شود.

تقي زاده در پايان گفت: امیدوارم با ظرفیت های بالایی که وجود دارد بتوانیم رسالت بزرگ و عظیمی که شهدا بر عهده ما گذاشتند را تداوم ببخشیم. باید با امید و نشاط فضای جامعه و آموزش و پرورش را در جهت تکامل ارزش های ملی، دینی و انقلابی هدایت کنیم.