اردبیل – خبرگزاری مهر: خاطره نويس و پژوهشگر حوزه جنگ گفت: دفاع مقدس گنجینه تمام ناشدنی است و برای ماندگاری آن، باید هر رزمنده ای یک کتاب از حضورش در جبهه های حق علیه باطل منتشر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر کاظمی صبح چهارشنبه در نشست نویسندگان دفاع مقدس استان اردبیل افزود: هر رزمنده ای باید با احساس نیاز، خاطرات ارزشمند خود را در قالب کتاب برای آیندگان به یادگار بگذارد.

وی با بیان اینکه مطالعه کتاب هایی با موضوع دفاع مقدس تاثیر زیادی در انتقال صحیح واقعیات و رخدادهای دوران جنگ تحمیلی دارد، اضافه کرد: گذشت زمان مهمترین آفت خاطرات دفاع مقدس است.

این پژوهشگر هشت سال دفداع مقدس تصریح کرد: جنبه انسانی جنگ فراتر از بخش نظامی آن است به همین خاطر باید در ثبت خاطرات، بعد عاطفی و انسانی جنگ مدنظر قرار گیرد و برای شیرین تر شدن خاطره، جزئیات حادثه بیان شود.

وی ورود مردم در ثبت و تدوین خاطرات دفاع مقدس را کاری ارزشمند دانست و ادامه داد: بعد از وقوع جنگ تحمیلی چند هزار عنوان کتاب توسط اقشار مختلف مردم در مورد آن نوشته شده که این از موهبت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است در حالی که قبل از انقلاب اسلامی، تولید کتاب تنها توسط شاهان و ثروتمندان انجام می شد.

نویسنده کتاب "از لندن تا فاو" جنگ تحمیلی را جنگ مردمی عنوان کرد و متذکر شد: در هشت سال دفاع مقدس مردم ایران داوطلبانه در جبهه ها حضور یافتند لذا لازم است برای تدوین خاطرات آن دوران، دنبال قهرمانان آن دوران برویم و نیاز نیست آن فرد فرمانده باشد بلکه تک تک حاضران در جنگ می توانند گوشه هایی از فداکاری و از جان گذشتگی رزمندگان را بیان کنند.

وی یادآور شد: در جنگ تحمیلی، مسائل مذهبی حاکم بر آن، سبب شده بود مردم بی باکانه و بدون هراس از مرگ و شهادت در جبهه ها حضور یابند و این امر می تواند خاطره شرکت کنندگان در جنگ را به یک داستان واقعی تبدیل کند.

مسئول بسیج هنرمندان استان اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه در جامعه کنونی از فرهنگ دفاع مقدس کمتر استفاده می شود، عنوان کرد: مدل مدیریتی هشت سال دفاع مقدس اگر در جامعه کنونی ما پیاده شود می تواند کشور را به سمت موفقیت و پیشرفت ببرد.

سرهنگ دشتی تصریح کرد: اگر باورهای جوانان تعالی یابد و ایمان مردم را ارتقا پیدا کند به یقین کشور به قدرتی مجهز می شود که می تواند در برابر ابرقدرت ها بایستد و سربلند باشد.