به گزارش خبرنگار مهر، حسین انواری ظهر شنبه در همایش امدادگران بسیجی حوزه مقاومت بسیج شهید هادی خضریان در همدان با بیان اینکه بسيج به فرموده امام راحل شجره طيبه است، افزود: افراد بسيجي براي پويايي و بالندگي اين شجره طيبه باید در انجام رسالتشان از قبيل پاسداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي و حريم ولايت و اصلاح وضعيت ديگران از طريق امر به معروف و نهي از منکر تلاش کنند و به عنوان يک الگو و اسوه از ويژگي هاي برتر و جاذبي برخوردار باشند.
وی با تاکید براینکه فرد بسيجي باید در سه حوزه شناختی، رفتاری و عاطفی سرمایه گذاری کند، اظهار داشت: بسیجی بدون شناخت یعنی هیچ، لذا بسیجی در حوزه شناخت یک انسان آینده نگر و دارای بینش است.
انواری در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه رفتاری، فرد بسیجی چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ فکری آماده است، گفت: در حوزه عاطفی نیز بسیجی عاشق است بنابراین بسیج مدرسه عشق است که لبریز از محیت و عشق ورزی است.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از منکرات برای ما معروف شده و خیلی راحت دورغ می گوییم و غیبت می کنیم، گفت: در این زمینه بسیجی باید آمر به معروف و ناهی از منکر باشد و فریضه ای را که در کنار نماز و زکات قرار گرفته است را به درستی انجام دهد.
سرپرست کميته امداد امام (ره) کشور با بیان اینکه فرهنگ بسيجي با سستي، منفعل بودن، انزوا طلبي، عدم بصيرت و عدم توکل به خداوند منافات دارد، افزود: فرد بسيجي باید دائما آسيب شناسي و تحول را سرلوحه اقداماتش قرار دهد و نسبت به انجام وظايفش حساس باشد.
انواری صبور بودن را یکی از مهمترین ویژگی های بسیجی در برابر سختی ها عنوان کرد و با اشاره به اینکه امدادگران بسيجي، امدادگران ويژه اي هستند، ادامه داد: امدادگران باید همراه مردم، نيکوکاران، حاميان و خيران باشند و برای تامين هرچه بهتر نيازهاي خانواده هاي در معرض آسيب لحظه اي احساس خستگي نکنند.
وی اظهار داشت: امام خمینی (ره) اسلامی را که برای دشمن ضرر نداشت را به اسلام نابی تبدیل کرد که از دل این تفکر و اسلام ، بسیج خلق می شود و بسیجی کسی هست که منافع دیگران را به منافع خودش ترجیح می دهد لذا بسیجی با خدا معامله و آنچه را که به دست می آورد در راه خدا هزینه می کند و به همین دلیل نورانی است.
انواری با اشاره به اینکه چطور می شود که همسایه ای گرسنه باشد و همسایه دیگر به فکر آن همسایه نباشد لذا بسیجی همواره در سنگر است و از هویت اسلام، ولایت دفاع می کند، گفت: مسلمانی که از این سنگر بیرون بیاید زندگی ذلت باری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کمیته امداد منابع را به سمت تولید حرکت می دهد، افزود: بسیجی یک الگوست و باید شخصیتی باشد که همه از او تبعیت می کنند لذا بسیجی کسی هست که دائما احوالات خود را مراقبت و هر شب اعمال خود را حسابرسی می کند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در پایان با تاکید براینکه بسیجی انسان شاکری است و به دارایی هایش نگاه و دائما سپاس گذاری می کند، اظهار داشت : انسان شاکر انسان با نشاط و پرتحرکی است لذا در ماه ذی الحجه باید غفلت هایمان را کم و دلهایمان را به هم نزدیک کنیم چرا که گذشت نورانیت می آورد و انسانی که گذشت نداشته باشد نمی تواند به دیگران کمک کند.