اسلامشهر - خبرگزاری مهر: جاده دسترسی مسکن مهر اسلامشهر در حالی نیمه کاره رها شده که چند ماه از بازدید استاندار تهران از مسکن مهر اسلامشهر و دستور صریح وی برای رفع مشکلات این شهرک از جمله احداث جاده دسترسی گذشته است.

به گزارش خبرنگار مهر،  جاده دسترسی مسکن مهر اسلامشهر در حالی نیمه کاره رها شده که چند ماه از بازدید استاندار تهران از مسکن مهر اسلامشهر گذشته، بازدیدی که سید حسین هاشمی در آن این شهرک را به منطقه جنگ زده تشبیه کرد و خواستار خدمات رسانی فوری دستگاه های مربوطه شد اما متاسفانه بعد از گذشت بیش از چهار ماه از دستورات صریح استاندار تهران برای رفع مشکلات این شهرک مدیران و مسولان محلی و استانی توجهی به درخواست های بیش از 20 هزار نفر از ساکنان مسکن مهر اسلامشهر ندارند.

اهم دستورات استاندار تهران احداث جاده دسترسی، استقرار کانکس نیروی انتظامی، رسیدگی به وضعیت فضای سبز و ارائه خدمات شهری به مسکن مهر اسلامشهر بود.

شهروندان مسکن مهر اسلامشهر با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید انتظار داشتند که قفلهای زنگ زده مشکلات یک به یک باز شود ولی انگار مردمان این قسمت از کره خاکی از یاد رفته اند. دیگر مرگ شهروندان در جاده فعلی به دلیل طولانی بودن جاده و نا ایمن بودن مسیر عادی شده است.

مراجعه به سایت فرمانداری، شهرداری و شورای شهر به وضوح حکایت از این دارد که هر سه ارگان بر رفع مشکل احداث جاده دسترسی تاکید داشته و وعده اجرای این پروژه مهم عمرانی را داده اند ولی تا کنون این امر میسر نشده است.

طول این جاده 600 متر برآورد می شود که 300 متر از آن متعلق به وزارت مسکن و شهرسازی است و این وزارت به تعهد خود عمل کرده و در موعد مقرر که قبل از هفته دولت بود آن را تکمیل کرد.

300 متر باقی مانده مالک خصوصی دارد که باید مسئولان محلی با وی به توافق برسند، توافقی که بیش از سه سال به طول انجامیده است. به سرانجام نرسیدن این پروژه ضمن گلایه مندی  گسترده در بین بیش از 20 هزار نفر از ساکنان مسکن مهر اسلامشهر باعث بروز شایعات بسیاری بین شهروندان شده است.

مالک این بخش از جاده در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر، دلیل عدم توافق خود را اینچنین اعلام کرد: بارها مسئولان بنده را به مذاکره دعوت کرده اند و حتی صورتجلسه تهیه شده است ولی هیچ گاه به تعهدات خود عمل نکرده اند.

وی افزود: آخرین بار در محل فرمانداری صورتجلسه ای تنظیم شد که شهردار اسلامشهر، رییس دادگستری، فرماندار، رییس شورای شهر آن را امضا کردند و قرار شد در قبال 18 هزار متر زمینی که از من می گیرند 18 هزار متر جواز تجاری و اداری بدهند ولی ظاهرا کمیسیون ماده پنج این توافق را قبول ندارد.

بافهم که از کشاورزان بومی منطقه است، افزود: من هم می دانم باید راه مردم را باز کرد ولی به من هم حق بدهید زمین کشاورزی اجدادی ما به دو تکه تقسیم می شود و دیگر نمی توانم در این زمین کشاورزی کنم.

جلالی از ساکنان اولیه این شهرک در خصوص عدم تحقق وعده مسئولان به خبرنگار مهر گفت: وقتی استاندار به این شهرک آمد، خیلی خوشحال شدیم و فکر کردیم مشکلات ما به زودی حل خواهد شد واقعا شرایط زندگی در اینجا خیلی سخت است.

وی ادامه داد: وقتی یک نفر مریض شود هیچ درمانگاهی وجود ندارد و برای رسیدن اورژانس به این شهرک به دلیل طولانی بودن جاده دسترسی زمان زیادی می گذرد.

یک خانم خانه دار نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از عدم نظافت معابر عمومی گلایه کرد و یادآور شد: بارها به مسئولان اعتراض کرده ایم که به وضعیت اینجا رسیدگی کنند ولی انگار ما را فراموش کرده اند، وضعیت نظافت معابر عمومی بسیار تاسف بار است.

شهردار سابق اسلامشهر که بارها در مصاحبه های خود با سایت و نشریه شهرداری از احداث جاده مسکن مهر در آینده ای نزدیک خبر داده بود، با استعفای زودهنگام خود، شهر را در شوک فرو برد و تحقق وعده های وی در هاله ای از ابهام فرو رفت.

عدم تحویل این شهرک توسط شهرداری گره ای است که شاید سرپرست جدید شهرداری اسلامشهر بتواند آن را باز کند، باید منتظر بود و دید که جان چند شهروند باید در مسیر رسیدن به خانه در مسکن مهر اسلامشهر گرفته شود تا مدیران محلی و استانی فکری برای رفع مشکلات این منطقه کنند؟

---------------------

گزارش از امیرعباس رنجبر