به گزارش خبرنگار مهر، حمید کارگر شامگاه چهارشنبه در جلسهای با حضور روسای اتحادیهها و اعضای منتخب خوشه فرش دستباف قم که در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان برگزار شد با طرح این سئوالات که چرا ابریشم گیلان جوابگو نیست؟ آیا باید تخم نوغان را وارد کنیم؟ اظهار کرد: در زمینه مواد اولیه مطالعاتی در مورد واردات ابریشم انجام دادهایم.
وی پیرامون ارتقای منزلت اجتماعی قالیبافان، خطاب به فعالان فرش گفت: اگر پیشنهادی برای بالابردن منزلت اجتماعی قالیبافان دارید ارائه دهید چون ما نیازمند چنین ایدههایی هستیم.
رئیس مرکز ملی فرش ایران از اختصاص اعتبار مجزا برای تبلیغات فرش ایرانی خبر داد و اضافه کرد: فرش ایرانی را باید تبلیغ کرد و آقای نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت اختصاص بودجه مجزا برای تبلیغات فرش را پذیرفته است.
کارگر در مورد رقابت ناسالمی که در ورود به بازار چین وجود دارد اظهار کرد: باید دو بازار داخلی و خارجی (بازارهای سنتی و بازار جدید مانند چین) را مورد توجه قرار دهیم و در ورود به بازار چین، رقابت ناسالمی داریم که باید از بین برود.
قم در زمینه احداث نمایشگاه دائمی جلوتر است
وی با قدردانی از تلاشهایی که در استان قم برای احداث نمایشگاه دائمی فرش انجام شده گفت: ما در همه استانها از استانداران و مسئولان دولتی درخواست کردیم که مکانی را برای احداث نمایشگاه دائمی فرش و پاتوق فرش برای آن استان در نظر بگیرند که خوشبختانه قم در این زمینه بسیار جلوتر از بقیه استانهاست.
کارگر با بیان اینکه تسهیلات صندوق مهر در سال گذشته 16 درصد بود اظهار کرد: در سال گذشته 8 درصد این میزان را مرکز ملی یارانه میداد اما امسال تسهیلات صندوق مهر 21 درصد است و اگر با 8 درصد یارانه مرکز ملی محاسبه شود، باز هم به درد تولیدکنندگان نمیخورد.
وی با تاکید بر اینکه چانهزنی مسئولان مرکز ملی فرش در مورد تسهیلات همچنان برقرار است افزود: مرکز ملی فرش مدل دیگری را در مورد تسهیلات صندوق مهر پیشنهاد داده و آیین نامه اجرایی آن در اواخر شهریورماه تدوین شده است.