مشهد- خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد با بیان اینکه این انقلاب و نظام، رهبر دارد و مسئولان ما باید بدانند که چه کاری دارند انجام می دهند گفت: مسئولان باید این نکته را در نظر بگیرند که امروز فقط بحث اداره یک کشور نیست، بلکه اداره یک انقلابی است که معادلات دنیا را عوض کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر جمعه آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه و در کنار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) گفت: این انقلاب و نظام، رهبر دارد و مسئولان ما باید بدانند که چه کاری دارند انجام می دهند و همچنین این نکته را در نظر بگیرند که امروز فقط بحث اداره یک کشور نیست، بلکه اداره یک انقلابی است که معادلات دنیا را عوض کرده است.

وی ادامه داد: امروز ما برای اداره کشور نیاز به نیرو نداریم بلکه برای انقلاب نیرو می خواهیم.

آیت الله علم الهدی افزود: بنیانگذار این انقلاب، امام (ره) فرمود ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر است و با این حرف باعث شد که مردم به پیشواز فشنگ های داغ بروند و باعث پیروزی انقلاب شوند.

ارزش های انقلاب نباید صرف قدرت طلبی عده ای افراد خاص شود

خطیب جمعه مشهد بیان داشت: خون بچه های رزمنده متدین کنار نهال این انقلاب ریخته شده است و آیا علت آن فقط این بود که خیابان های ما آسفالت داشته باشد؟ وزارت ارتباطات و فناوری امروز ارزش های انقلاب را با گسترش شبکه های ارتباطی از بین می‌برد و ارزش های انقلاب ما صرف خوشگذرانی و لذایذ نفسانی و قدرت طلبی یک عده افراد خاص می شود.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی معادلات دنیا را برهم ریخته است، تصریح کرد: امروز دیگر دنیا، دهکده جهانی نیست که آمریکا بگوید من کدخدا هستم، بلکه سیاست های دنیا عوض شده و این به برکت انقلاب اسلامی ایران است.

آیت الله علم الهدی افزود: امروزه استکبار جهانی با همه ناوگان و تجهیزاتش در اقیانوس ها روزبه روز به ذلت کشیده می شود.

خطیب جمعه مشهد گفت: آقای وزیر باید بداند که قبل از اینکه وزیر یک کشور باشد، وزیر یک انقلاب است و همین نیز باید مورد توجه ریاست جمهوری باشد که بداند وی رئیس جمهور انقلابی یک مردم انقلاب کرده است و برای اداره انقلاب و کشور باید معیارهای امام حسین(ع) را در نظر بگیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به روز یوم‌الترویه گفت: امروز، روز آغاز و شروع انقلاب کربلا است و در حقیقت نهضت عاشورا از امروز آغاز می شود و محرم و عاشورای ما از امروز است.

وی گفت: در چنین روزی تا نزدیکی صبح یک فرد سیاستمدار به خیمه امام حسین(ع) آمد که آن عبدالله مطیع بود که از چهره های سیاسی معروف در اسلام به شمار می رفت و البته وی یک عنصر فرصت طلب بود که وقتی زمینه قیام امام حسین(ع) را آماده دید، سعی داشت از این موقعیت استفاده کند و با امام حسین(ع) شروع به صحبت سیاسی کرد.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: همچنین فردی با هزار سوار خود را به امام حسین(ع) عرضه کرد، اما امام حسین(ع) نه آن سیاستمدار نخبه را لازم داشت و نه حتی فردی را با هزار سوار، بلکه سرباز امام حسین(ع) یک دختر سه ساله بود.

سبک زندگی اسلامی مشکلات جامعه را حل می کند

امام جمعه مشهد گفت: بسیاری از مشکلات، مشکلات عمومی در یک جامعه است که همه گرفتار آن مشکل‌ هستند؛ این مشکلات که فراگیر و همگانی است، ریشه آن عدم اجرای سبک زندگی اسلامی در یک بُعد از زندگی اسلامی است که اگر بنا شد ما جامعه دینی داشته باشیم و زندگی مردم بر اساس سبک زندگی اسلامی اداره نشود، در زندگی افراد این مطلب مشکل‌ زا خواهد بود که این‌ها به‌ صورت مشکلات عام و فراگیر به وجود می‌ آید و این مشکلات در برنامه‌ های مقطعی قابل‌حل نیست مگر این‌ که برگردیم و کل جریان زندگی را بر اساس مبنای دینی و سبک اسلامی آن اصلاح کنیم.

خطیب جمعه مشهد در بخشی از سخنان خود به مشکل مسکن در بین مردم اشاره کرد و ادامه داد: ریشه این مشکل عدم اجرای سبک زندگی اسلامی در زندگی است. اینکه ما بخواهیم جامعه اسلامی داشته باشیم، اما با سبک زندگی اسلامی همراه نشویم باعث چنین مشکلاتی می شود که با یک برنامه مقطعی نیز قابل حل نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: مشکل مسکن، مشکل فراگیر و عام است و تا امروز هم دولت های متعدد با وجود داشتن برنامه‌هایی برای حل آن نتوانستند این مشکل را رفع کنند و با مقایسه امروز با روز اول انقلاب می توان فهمید که نه تنها این مشکل حل نشده است، بلکه بیشتر نیز گشته است.

وی خاطر نشان کرد: علت این مشکل این است که ما در مساله مسکن، فرهنگ و آموزه دینی را رعایت نمی کنیم و به مسکن نگاه تجمل گرایی و خوش گذرانی داریم در حالی که نگاه دین به مقوله مسکن یک نگاه نیازی است.

مشکل مسکن، یک مشکل فرهنگی است

آیت الله علم الهدی اضافه کرد: مشکل مسکن، یک مشکل فرهنگی است، زیرا اگر در سراسر کشور نگاه کنیم متوجه می شویم که سرمایه گذاری های زیادی در این حوزه انجام شده است و اگر تعداد مسکن های موجود را با نیاز مردم جامعه بسنجیم متوجه می‌شویم که ما کمبود مسکن نداریم، اما پس چرا این همه مشکل در این زمینه وجود دارد.

خطیب جمعه مشهد گفت: در قضیه نگاه به مسکن دو دید وجود دارد نگاه اول مسکن، به عنوان یک نیاز است و فقط تامین نیاز می‌کند و نگاه دوم، رفاه و خوش گذرانی است که البته این نگاه ها در لباس پوشیدن و غذاخوردن نیز صادق است. اگر به مسکن با نگاه دین توجه کنیم دیگر مشکلی در این زمینه نداریم و پیامبر اسلام(ص) نیز با وجود خانه هایی تجمل گرا در مدینه مخالف بودند و حتی از فردی که دارای چنین خانه ای بود روی برگرداندند و جواب سلام وی را ندادند، زیرا اگر فرهنگ ساخت چنین خانه هایی در مدینه گسترش پیدا می کرد دیگر نگاه دین به فرهنگ از بین می رفت.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به روز عرفه اظهار داشت: امروز در خیمه هایی که در صحرای عرفات بنا شده است فقط از چادرهایی صدای ناله شنیده می شود که به اهل بیت(ع) علاقه دارند همانطور که فردا ما نیز دعای عرفه را با اشک و زاری و محبت به اهل بیت(ع) زمزمه می کنیم.