سرمربی ایرانی تیم ملی کاراته کره جنوبی گفت: کسب 5 مدال طلا و برنز یک پیروزی برای کاراته ایران است و حذف  برخی مدعیان کسب مدال در بازیهای آسیایی باعث شد تا کاراته ایران پیروزی و شکست را با هم تجربه کند.

احمد صافی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: بازیهای آسیایی پایان یافت و اشک‌ها و لبخندهای ناشی از شکست‌ها و پیروزی ها و عملکرد عالی و یا اشتباهات  ورزشکاران در این رویداد بزرگ آسیایی به خاطره ها پیوست. در این بین کاراته ایران دو چهره شکست و پیروزی را تجربه کرد، پیروزی قهرمانانی که باورش سخت و شکست قهرمانانی که ناممکن به نظر می‌رسید.

وی در خصوص ارزیابی خود از نتایجی که تیم ملی بانوان ایران کسب کرد گفت: در تیم بانوان حمیده عباسعلی کارش را با موفقیت انجام داد و با کسب مدال طلا نتیجه زحمات خود را گرفت. در این تیم سایر ورزشکاران بنابر هر دلیلی نتواستد از فرصتی که در اختیارشان قرار گرفته بود به خوبی استفاده کنند. دو برنز چالاکی و دوستی، حذف زنگنه از رقابتها کار را برای یک نتیجه مطلوب سخت کرد و باید عنوان داشت که انتظار از تیم بانوان بیش از این بود. 

سرمربی ایرانی تیم ملی کاراته کره جنوبی در خصوص مبارزات سجاد گنج زاده هم گفت: گنج‌زاده امید اول کسب مدال طلا در تیم مردان بود که متاسفانه هم نشان زرین را از دست داد و هم اخلاق حرفه ای  ورزشی را به جا نیاورد و باعث حاشیه های برای ورزش ایران شد. با این حرکت برنز هم تقدیم کشور لائوس شد و بر خلاف همه انتظارات حذف فنی و اخلاقی شد.

صافی به مبارزه حسین سمندر هم اشاره کرد و اظهار داشت: این کاراته کا نتوانست بار روانی قبل از بازیها را فراموش کند و در آوردگاه بزرگ بازیهای آسیای مغلوب جو سنگین مسابقات شد و در پیکار با حریف کویتی که از حمایت داوری نیز برخوردار بود با رای داور بازنده شد . با باخت حریف کویتی و نرسیدن او به فینال شانس کسب برنز هم از سمندر گرفته شد تا با خاطره بد و فشار روحی مضاعف از این رقابتها دست خالی برگردد.

وی در خصوص حسنی پور هم گفت: سعید حستی پور  تجربه، دقت و  جوانی به فریادش رسید و یک رقابت سخت را به خوبی به پایان برد و بر خلاف پیش بینی ها طلا را صید کرد و با خاطره خوش بازیها را به اتمام رساند و جواب اعتماد و حمایت فدراسیون و کادر فنی را به خوبی داد و ضمن اینکه مزد زحمات خود را نیز گرفت. 
 
این کارشناس کاراته در مورد مبارزات امیر مهدیزاده گفت: مهدی زاده نشان داد که یک قهرمان جهان باید به خوبی از اعتبارش دفاع کند و این ورزشکار بی حاشیه از هوش و توانایی خود به بهترین نحو استفاده کرد و اجازه نداد که حریفانش به حریم او ورود کنند و در یک فینال زودرس
با حریف کره ای که تشویق و حمایت تماشاچیان را همراه داشت در یک رقابت نفس گیر با برتری 3 بر 2 راهی فینال شد و در جدال برای کسب مدال طلا هم با برتری کامل حریف اردنی را اسیر تجربه و توانایی خود کرد و یک مدال طلا را آنهم از نوع بازیهای آسیایی به اسم خود ثبت کرد تا علاوه بر تکمیل کلکسیون مدالهای خود ایران را صاحب یک مدال خوشرنگ کند آنهم بدونه حاشیه.
 
 
مربیان ایرانی شاغل در کشورهای آسیایی
صافی ادامه داد: در مجموع می توان گفت کاراته ایران نه باخت و نه برنده شد و به عبارتی هم باخت و هم پیروز شد. کسب سه طلا و دو برنز پیروزی است ولی حذف سه ورزشکار شکست و باخت به نظر می‌رسد و هر کارشناسی با دید متفاوتی به این مطلب نگاه می‌کند ولی تیم کاراته ایران یکی از بهترین تیم‌های حال حاضر کشور است که با مدیریت  و رهبری درست می‌تواند تا مدتها کاراته ایران را در یک رتبه عالی حفظ کند اما نه با از دست دادن استانداردهای رفتاری و اخلاقی که اگر رفتار ورزشکاران متناسب با توانایی فنی آنها نباشد هیچ ارزشی نخواهد داشت.
 
این مربی ایرانی در پایان به حضور مربیان داخلی در این دوره از بازیها هم اشاره کرد و گفت: در بازیهای آسیایی مربیان ایرانی در رقابت با مربیان ژاپنی، مصری، اسپانیایی، مراکشی و لیتوانی نتایج خوبی به دست آوردند و کار قابل تحسینی نسبت به پتانسیل موجود در تیم‌های خود را به دست آوردند. کشورهای ماکائو، کره جنوبی، هنگ کنگ، ویتنام، فیلیپین و امارات از مربیان ایرانی خود بهترین بهره را بردند و این مربیان هم دست خالی تیم‌های خود را رها نکردند و با کسب مدال باعث شادی و خوشحالی تیمهای خود شدند.