مشهد – خبرگزاری مهر: نخستین جشنواره فیلم کودک و نوجوان مشهد با تقدیر از شاهرخ دیانتی نونهال معلول مشهدی به‌عنوان بازیگر برتر جشنواره فیلم کودک به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اولین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در مشهد که از 12 مهر با اکران 10 فیلم در بخش مسابقه ایران کار خود را آغاز کرده بود شب گذشته 15 مهر ماه با تقدیر از شاهرخ دیانتی نونهال معلول مشهدی به‌عنوان بازیگر برتر جشنواره فیلم کودک به کار خود پایان داد.

فرزین جیرانی دبیر اجرایی جشنواره فیلم کودک در خراسان رضوی شامگاه سه‌شنبه در مراسم اختتامیه این جشنواره در سالن شهید اصغرزاده مشهد ابراز کرد: ما امسال با کمترین بضاعت مالی این جشنواره را برگزار کردیم.

مدیر کانون هنرمندان خراسان رضوی عنوان کرد: سینمای کودک و نوجوان مسیر پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است از این رو فاصله شهرستان‌ها در بخش فیلم های کودک و نوجوان با پایتخت کمتر شده است.

وی عنوان کرد: برگزاری اولین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در خراسان باعث ایجاد انگیزه در میان فیلم سازان برای فعالیت بیشتر در این حوزه شده است.

جیرانی به برگزاری این جشنواره از 12 تا 15 مهرماه و اکران 10 فیلم در این مدت اشاره کرده و گفت: فیلم‌های " الو الو من جوجوام" ، "فرزند خوانده"، "گنجشکک اشی‌مشی"، "ننه نقلی"، "رویای سینما" ، "تتل و راز صندوقچه"، "دیو و دلبر"، "باغ بهشت"، "وروجک‌ها" و "مروارید" در این جشنواره اکران شد و مورد استقبال کودکان قرار گرفت.

وی ادامه داد: در طی چهار روز برگزاری جشنواره بیش از چهار هزار نفر در مجموعه شهید اصغر زاده از فیلم ها دیدن کردند.

اکران چندین باره برخی فیلم‌ها به دلیل استقبال کودکان

دبیر اجرایی جشنواره فیلم کودک و نوجوان در خراسان رضوی اظهار کرد: برخی از فیلم‌ها به دلیل استقبال کودکان از آنها چندین بار پخش شده است.

وی در پایان سخنانش از مهدی مسعودشاهی دبیر جشنواره در اصفهان تقدیر کرد.

مهدی مسعود شاهی  دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان هم در این مراسم ضمن تقدیر از نونهالی که موفق به کسب جایزه در اصفهان شده بود، ابراز کرد: جشنواره نسبت به سال های گذشته توفیقات زیادی  داشت.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره در پایتخت معنوی کشور عنوان کرد: پیشنهاد می‌کنم مشهد برای برگزاری یک جشنواره دینی پیشرو باشد و خیران هم از برگزاری جشنواره حمایت کنند.

باید آنچه از تجربه داریم را به فیلم تبدیل کنیم

مسعودشاهی به تولید سی و پنج فیلم در بخش کودک و نوجوان اشاره کرد و گفت: بیست و دو فیلم تقاضای حضور در جشنواره فیلم کودک و نوجوان را داشتند که در نهایت هجده فیلم حضور یافتند.

وی به استقبال خوب از این  جشنواره در اصفهان، اشاره کرد و افزود: امسال در ابتکاری که به خرج دادیم مراسمی که قبلا همزمان با جشنواره فیلم کودک برگزار می‌شد را زودتر برگزار کردیم که همین مسله باعث رونق بیشتر سالن‌های سینما در جشنواره فیلم کودک اصفهان شد.

مسعودشاهی با بیان اینکه جشنواره امسال یک جشنواره کلاسیک و خوب بود، بیان کرد: استعدادهای نو و جوان در این گونه برنامه‌ها فرصت بروز و ظهور پیدا می کنند.

وی اظهار کرد: ما باید آنچه از تجربه داریم را به فیلم تبدیل کنیم چرا که اگر ما این کار را نکنیم دیگران برای فرزندان ما تعیین مسیر می‌کنند.

مسعود شاهی به مراسم اخنتتامیه جشنواره کودک اصفهان اشاره کرد و گفت: در این مراسم بیست و هشت کودک از سراسر دنیا شرکت داشتند ولی مهمانی دوازده ساله از غزه از شرایط سخت غزه تعریف می کرد و کودکان دیگر کشور ها  از شنیدن آن گریه می‌کردند.

قصه‌های کودکانه را از زبان خودشان بیان کنیم

وی با بیان اینکه هنر فقط این نیست که حرف دل خودمان را بزنیم بلکه باید ببینیم جامعه از ما چه می‌خواهد، ادامه داد: نگاه ما به سینمای کودک باید به گونه‌ای باشد که ببینیم کودکان از ما چه می خواهند.

دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان تاکید کرد: ما برای اینکه با بچه ها همراه باشیم باید قصه های کودکانه را از زبان خودشان بیان کنیم.

وی در پایان به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در کناره جشنواره اشاره کردو گفت: این کارگاه‌ها صرفا برای بچه‌ها بود و ما امسال آرای مردمی را هم به بچه‌های خردسالان دادیم.

تقدیر از کارگردان و بازیگر فیلم "تبسم  گرگ"

در پایان این مراسم از جواد علیزاده کارگردان فیلم "تبسم گرگ" و همچنین از شاهرخ دیانتی نونهال معلول مشهدی به عنوان بازیگر این فیلم که عنوان بازیگر برتر جشنواره فیلم کودک را به دست اورده  است  تقدیر شد.

همچنین اسامی برگزیدگان مسابقه فیلمنامه‌نویسی "پروانه‌ها" خراسان رضوی که هم زمان با بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان در 21 استان برگزار شده بود به این ترتیب اعلام شد: عاطفه سادات برات ثانی به عنوان مقام اول  زینب فارسی مقام دوم و مهسا پاک‌نیا به‌عنوان مقام سوم.

برچسب‌ها