سنندج-خبرگزاري مهر: فرماندارشهرستان سنندج اعلام كرد: با اجراي هر طرح گردگشري در آبيدر مخالف هستم و اجازه اجرا را هم نخواهم داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهيم زارعي امروز سه شنبه در چهارمين جلسه كارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كردستان در سنندج، گفت: بيش از اندازه تاكنون در كوه آبيدر كار انجام شده و ديگه بايد دست از سر اين طبيعت بكر برداريم.

وي عنوان كرد: در حال حاضر رستوران و ساير مكان هاي مورد نياز دي اين حيطه در آبيدر وجود دارد و ديگر به دنبال ساخت وساز در اين مكان نبايد باشيم.

وي با اشاره به اينكه آبيدر سمبل و نماد طبيعي سنندج است، اظهارداشت: مردم حساسيت وي‍ژه اي نسبت به آبيدر دارند.

فرماندار شهرستان سنندج بيان كرد: با هرگونه ساخت و ساز در آبيدر مخالف هستم واجازه اجراي هر طرح گردشگري را هم در اين مكان نخواهم داد.

زارعي ادامه داد: پروژه هايي هم چون تله كابين كه براي مناطق نمونه گردشگري آبيدر تعريف و تدوين شده بايستي بارديگر بازنگري شوند.

وي عنوان كرد: آبيدر مكاني براي احداث سايت ها و سويت هاي ورزشي و اقامتي نيست.

وي بيان كرد: متاسفانه توسط شخصي طبيعت نزديك منطقه خضرزنده آبيدر تا حدودي از بين رفته است و حتي تا سه ماه پيش هم اين فرد در حال عمليات تخريبي خود بوده است و گويا هم اكنون متوقف شده است.

فرماندار شهرستان سنندج با اشاره به اينكه آب موجود در آبيدر از رودخانه قشلاق تامين مي شود، ادامه داد: تمامي برنامه و طرح هايي هم كه در آبيدر اجرا شود نياز به آب دارد لذا بهتر است كه ساخت سويت و رستوران و ساير مكان ها را به جايي ديگر هم چون حواشي رودخانه قشلاق منتقل كنيم.

زارعي تاكيد كرد: صحبت ها و گفته هايمان بايد با عمل و كارهايمان هماهنگ باشد تا بتوانيم اعتماد مردم را جلب و خدمتي به آنها كنيم.

مجري طرح توجيهي توسعه منطقه گردشگري كياپرواز هم در اين جلسه گفت: اين طرح براساس داده هاي واقعي تهيه شده است.

صمدن‍ژادعنوان كرد: در اين طرح زنجيره اي براي استان هم از لحاظ پرواز، امور خدماتي ونرم افزاري پيشرفته در زمينه گردشگري پيش بيني  شده است.

وي اظهارداشت: در زمينه گردشگري ما به دنبال دستيابي و تحقق به اين هنر و مهارت هستيم كه هر فردي كه به كردستان مسافرت كند در صورت مراجعه مجدد بعد از 6 ماه به استان خدمات جديدي به او ارائه شود.

وي ادامه داد: در اين طرح ساخت مجموعه گردشگري بين المللي شامل رستوران سنتي و مدرن، رستوران ساحلي، سالن نمايشگاه ، سالن همايش، مجموعه هاي ورزشي هم چون غواصي، قايقراني، پاراگلايدر، شترسواري، تيراندازي و غيره پيش بيني شده است.

مجري طرح توجيهي توسعه منطقه گردشگري كياپرواز اظهارداشت: پارك هاي آبي، شهربازي مدرن، باغ ژرندگان، شهر مهارت، تونل سلامت از ديگر طرح هاي پيشنهاي ما براي استان است.

صمدنژاد افزود: اگر هيچ كدام از طرح هاي مذكور اجرايي نشود ولي تونل سلامت كه در ايران تاكنون اجرا نشده، انجام گيرد شاهد تحقق طرح و برنامه و كاري بسيار بزرگ و ارزشمند در استان خواهيم بود.

وي بيان كرد:متاسفانه در طول اين سال ها از توان مهندسي جوانان و متخصصان استان استفاده نشده است و اميدوارم اين بار مسئولان نگاه وي‍ژه اي داشته باشند تا بتوانيم اين طرح ها را اجرايي كنيم.