به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سمیرا یگانهزاد افزود: یکی از مکانیسمهای افزایش مدت زمان ماندگاری محصول کنترل فعالیت آب و رطوبت محصول است.
وی با بیان اینکه صمغها موارد استفاده گوناگونی در صنعت غذا دارند، تصریح کرد: علاوه بر افزایش مدت زمان ماندگاری و حس دهانی مطلوب، ایجاد بافت مناسب نیز از کاربردهای صمغها در صنایع غذایی است.
مدیر گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد از افزودن چربی در مواد غذایی برای ایجاد حس دهانی مطلوب استفاده میشود که می تواند مخاطراتی را برای سلامت مصرف کننده ایجاد کند، تصریح کرد: با جایگزین کردن صمغ ها در اینگونه موارد میتوان ویژگیهای حسی لازم و مورد نظر را ایجاد کرد.
یگانه زاد با اشاره به مزیت های استفاده از صمغها در فرآوردههای غذایی خاطرنشان کرد: صمغها دستهای از ترکیبات در دسترس و ارزان هستند که میتوانند صرفه اقتصادی تولید محصول، سلامت و کیفیت فرآوردههای غذایی را افزایش دهند.
نخستین کنگره بینالمللی صمغهای بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ 30 مهر و 1 آبان ماه سال جاری توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در هتل پردیسان مشهد برگزار می شود.