به گزارش خبرنگار مهر، بهروز ریاحی روز چهارشنبه دردیدار با مدیران صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در زاهدان بیان داشت: تشکل های اقتصادی نقش مهمی در توسعه اقتصادی دارند و لذا باید کمک کنیم صنعت، معدن و تجارت و مبادلات تجاری رونق گیرد .
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان با توجه به مرزهای طولانی و همجواری با بازار های مصرف از موقعیت بسیار مناسبی برای رونق اقتصادی برخوردار است گفت: این استان می تواند راهکارهای مناسبی را برای استفاده از مزیت مرز ارائه دهد.
وی با بیان اینکه برای خروج از رکود اقتصادی مجلس شورای اسلامی مصوبه 177 بندی دارد که با تلاش این وزراتخانه در صورت تصویب این لایحه اتفاق مهمی در این زمینه خواهد افتاد ادامه داد: بر اساس گزارشات و آمار این وزراتخانه هم اینک برخی واحدهای مهم صنعتی با استفاده از اعتبارت صندوق توسعه ملی در حال رونق گرفتن هستند.
وی با اشاره به مصوبه هیئت دولت در زمینه واردات گندم از منطقه آزاد چابهار بیان داشت: تاکنون سه کشتی از ابتدای سال جاری در این بندر تخلیه شده که بر اساس مصوبه هیات دولت در سال باید 10 کشتی در این بندر تخلیه شود تا بر این اساس، ظرفیت تولید کارخانه ها افزایش یابد و بعد از فرآوری برای صادرات آرد برنامه ریزی شود.
وی همچنین ظرفیت و پتانسیل بالای طرح های معدنی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: صنایع معدنی هم چون مس، تیتانیوم، آنتیموان و فولاد در این استان در حال احداث است که با پیگیری های لازم و مصوبات دولت آهنگ احداث آنها سرعت می گیرد.
ریاحی اظهار داشت: پتروشیمی چابهار 12 پالایشگاه دارد که برآورد ما این است که یک مرحله آن تا پایان سال 95 ایجاد و در یک دوره پنج و شش ساله زمینه اشتغال 20 هزار نفر فراهم شود.
وی با اشاره به رونق گذشته مجتمع بافت بلوچ ایرانشهر گفت: هم اینک در تلاش و بررسی هستیم تا با بکارگیری مدیر توانمند بومی دوباره این مجتمع راه اندازی شود.