به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی ظهر پنج شنبه در دیدار خانواده شهدا، ایثارگان و آزادگان همدان با بیان اینکه مجاهده با مال و جان در راه خدا بهترین سرمایه است، اظهار داشت: تجارت سه رکن فروشنده، متاع و خریدار را دارد و خداوند می فرماید که دنیا تجارتخانه من است.
وی با بیان اینکه خریدار خداوند، سرمایه جان و مال و فروشنده ایثارگران هستند، بیان کرد: شهدا جان و مال خود را به خداوند فروختند و کسی که در میدان کارزار و برای دین شهید شود غسل و کفن نمی خواهد.
معاون رئیس جمهور و رئیس عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تا ابتدای تابستان امسال حدود 222 هزار و 865 شهید تقدیم انقلاب شده است، عنوان کرد: این عدد کوچک نیست و انقلاب خیلی پر هزینه و گران تمام شد.
حجت الاسلام شهیدی با بیان اینکه در کشور خانواده هایی وجود دارند که شش و یا پنج شهید تقدیم انقلاب کرده اند، ادامه داد: 164 خانواده در کشور چهار شهید تقدیم انقلاب کرده اند و خانواده ای در ساری زندگی می کنندکه در عرض یک سال سه شهید دادند.
وی با بیان اینکه ثبات امروز کشور را مدیون شهدا، خانواده شهدا، ایثارگران و آزادگان هستیم، افزود: باید با خانواده شهدا دیدار کرد و اگر مسئول پشت میز نشست باید بداند که مدیون شهدا و خاواده شهدا است.
معاون رئیس جمهور و رئیس عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بنیاد شهید در راستای حفظ فرهنگ ایثارگری و فداکاری تشکیل شده است، ابراز داشت: همه باید در راستای اجرای سفارشات مقام معظم رهبری تلاش کنیم.
حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی با بیان اینکه اگر می خواهیم راه شهدا و انقلاب ادامه داشته باشد باید ایثار، شهادت و وفاداری را حفظ کنیم، بیان کرد: قبور شهدا مظهر ایثار و فداکاری است پس باید آباد بماند و زیارت شوند و فداکاری های انان برای جوانان بازگو شود.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه بماند و در مرحله نخست وظیفه حفظ فرهنگ ایثار و شهادت و سپس خدمت رسانی از اهداف بنیاد شهید است، اظهار داشت: سه میلیون و 300 هزار نفر عدد خانواده ایثارگان کل کشور است.
معاون رئیس جمهور و رئیس عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه باید کوشش شود تا در جامعه ایثارگری تبعیض وجود نداشته باشد و اگر چیزی هست برای همه باشد و اگر نیست برای همه نباشد، ابراز داشت: قانونی برای خدمت رسانی به ایثارگران وجود ندارد.
حجت الاسلام شهیدی با بیان اینکه مشکلات بنیاد شهید در چهار مورد شناسایی شده است، ادامه داد: نخست اینکه دیوار بی اعتمادی بین بنیاد و ایثارگران ایجاد شده بود و ایثارگران حرف مسئولان را قبول نمی کردند که خوشبختانه دیوار بی اعتمادی نسبتا برداشته شده است و همه مسئولان بنیاد کشور باید در خدمت و پاسخگو باشند.
وی در ادامه معوقات و مطالبات ایثارگران را مشکل دوم دانست و عنوان کرد: بنیاد شهید بیش از سه هزار و 500 میلیون تومان بدهکار بود که از این میزان 32 درصد یکبار، شب عید و برای کسانی که مشکلاتی داشتند نیز یک مقدار پرداخت شد.
معاون رئیس جمهور و رئیس عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه برای بعد از عید هزار و 700 میلیارد از بدهی بنیاد شهید به ایثارگران، آزادگان و خانواده شهدا باقی مانده بود که گفتم اگر تا اخر تابستان این بدهی پرداخت نشود استعفا می دهم، بیان کرد: اول مهر ماه مطالبات آزادگان و هشتم مهر ماه مطالبات جانبازان پرداخت شد و دوشنبه هفته آینده مطالبات خانواده شهدا پرداخت می شود.
حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی مشکل سوم را مسئله درمان خانواده ایثارگران شهدا عنوان کرد و اظهار داشت: خانواده شهدا و ایثارگان در حال مسن شدن هستند و دچار مشکلاتی می شوند و باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
وی با بیان اینکه مشکل چهارم بنیاد شهید مشکل اشتغال است، بیان کرد: بنیاد شهید بیش از 67 هزار نفر ایثارگر دیپلم به بالا دارد که باید شاغل شوند و در عرض یکسال سه هزار و 900 فرزند ایثارگر را شاغل کردیم اما پنج هزار نفر ورودی داشتیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه طرح تکا در راستای خود اشتغالی ایثارگران ایجاد شده است، عنوان کرد: همچنین طرح اسناد افتخار در حال انجام است و تاکید مقام معظم رهبری بر جمع آوری خاطرات جانبازان، ایثارگران است.
حجت الاسلام شهیدی با بیان اینکه در راستای جمع آوری خاطرات شهدا باید به بنیاد کمک شود، بیان کرد: جمع آوری خاطرات شهدا تقریبا به پایان رسیده است چراکه باید فرهنگ امام حسین(ع) حفظ شود.