دامغان - خبرگزاري مهر : امام جمعه دامغان با تاکید بر اینکه اختلاط زن و مرد در مجالس زمينه گناه در جامعه را فراهم مي كند گفت: این امر با ارزش هاي اسلامي مغايرت دارد و مجالس ما نبايد به گناه تبديل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد محمود ترابي بعد از ظهر یکشنبه در نشست شوراي فرهنگ عمومي شهرستان دامغان در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اين شهرستان اظهار داشت: اجاره دادن اماكن عمومي براي برگزاري مجالسي كه در آن با گناه آلوده است جايز نيست حتي اگر آن نهاد دانشگاه و يا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي باشد.

وي با بيان اينكه بايد حرمت خون شهدا را نگه داريم خاطر نشان ساخت: چرا به دستورات اسلامي توجه نمي شود كه شاهد گناه در جامعه باشيم.

براي برگزاري كنسرت از مراجع عظام تقليد استفتاء شود

رئیس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان دامغان تصريح كرد: اگر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي نمي تواند كاري كند امور را به ديگر نهادهايي مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامي واگذار كند تا وضعيت را سامان دهد و بيشتر از اين جامعه به گناه آلوده نشود.

ترابی يادآور شد: براي برگزاري كنسرت و نمايش ابزار آلات موسيقي سنتي از مراجع عظام تقليد استفتاء كنند و نظرات آن بزرگواران را دركارهاي خود لحاظ و به آن توجه كنند.

وي افزود: در جلساتي كه اختلاط دختر و پسر وجود دارد و رعايت موازين ديني و اسلامي نمي شود شركت نمي كنم و حضور در اين برنامه ها عامل به وجود آمدن گناه و معصيت در جامعه مي شود.

ماه محرم ماه تذكر و امر به معروف و نهي از منكر است

امام جمعه دامغان فرا رسيدن ايام محرم و عزداراي حضرت اباعبدالله الحسين (ع) را یادآور شد و اظهار داشت: محرم، ماه تذكر و امر به معروف و نهي از منكر است و اين ماه از يك عظمت و جايگاه والايي برخوردار بوده و از سرمايه هاي عظيم دیني و اسلامي جامعه محسوب مي شود.

ترابي خاطر نشان ساخت: محرم و صفر بود كه اسلام را بيمه و از شر دشمنان محافظت كرد و بايد به اين ماه اهميت دهيم و از آن به خوبي بهره ببريم.

وی گفت: تمام سعي و تلاش ما بر اين است كه با حضور باشكوه در عزاداري ائمه معصومين (ع) و به ويژه عزاداري امام حسين (ع) خود و فرزندان را بيمه و از بركات و معنويات اين ماه استفاده كنيم.

هيئت هاي مذهبي زمينه حضور بيشتر آحاد را در عزاداري محرم فراهم کنند

رئیس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان دامغان تأكيد كرد: هيئت هاي مذهبي بايد با برنامه ريزي بتوانند زمينه حضور هر چه بيشتر آحاد را در عزاداري سرور و سالار شهيدان اباعبدالله الحسین (ع) را فراهم كنند و به ترويج و گسترش فرهنگ عظيم عاشورا بپردازند.

ترابي به بحث فرهنگ عمومي در جامعه پرداخت و اظهار داشت: هدف از تشكيل شوراي فرهنگ عمومي اصلاح فرهنگ جامعه است و از اين را بايد فرهنگ عمومي در جامعه و ادارات تقويت شود.

وي خاطر نشان ساخت: سازمان تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و ديگر نهادهاي فرهنگي در تقويت فرهنگ جامعه نقش مهم و اساسي دارند كه بايد گام هاي بهتري در این امر بردارند.

موضوع فرهنگي از دغدغه هاي مسئولان باشد

فرماندار شهرستان دامغان نيز در اين نشست با بیان اینکه موضوع فرهنگ در جامعه بايد با توجه به اهميت آن از دغدغه هاي مسئولان باشد، افزود: بي توجهي به فرهنگ جامعه يك آسيب و تهديد است.

علي اصغر مجد كمي تديبر و برنامه ريزي را برای اجراي برنامه هاي فرهنگي و الگوسازي ضروری دانست و خاطرنشان ساخت: مسائل مبتلابه شهرستان دامغان با شهرهاي بزرگ متفاوت است.

وي به اهميت سبك زندگي ايراني اسلامي در جامعه پرداخت و اظهار داشت: باور همه اين است كه استكبار جهاني بعد از جنگ تحميلي اكنون به دنبال ضربه زدن به باورهاي ديني ما يعني سبك زندگي است و بايد براي مقابله با اين هجمه ها تدابيري انديشيده شود و درمقابل توطئه هاي دشمنان نبايد ساكت باشيم.

در اين جلسه هر يك از اعضا نظرات و ديدگاه هاي خود را در زمينه سبك زندگي ايراني اسلامي مطرح كردند.