کرمانشاه – خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه با بیان اینکه استان سال‌هاست از توسعه باز مانده است، گفت: باید برای پیشرفت و رشد استان جهشی حرکت کرد و این یک ضرورت است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی بابادی پیش از ظهر دوشنبه در کارگروه توسعه روستایی و عشایری استان کرمانشاه که در محل حوزه استاندار کرمانشاه برگزار شد طرح مشارکت اقتصادی روستائیان در توسعه روستاها را یک طرح مناسب ارزیابی کرد و گفت: همه دستگاههای استان باید برای اجرای این طرح به جنب و جوش در آمده و تلاش کنند تا این طرح محقق شود.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه سال‌هاست که از توسعه بازمانده است گفت: باید برای توسعه و پیشرفت استان که بخشی از آن نیز توسعه روستایی است همه دستگاه‌ها و مردم تلاش کنند و در غیر اینصورت تا صدسال دیگر نیز در همین وضعیت خواهیم ماند.

 استاندار کرمانشاه تاکید: به تعبیر مقام معظم رهبری استان کرمانشاه برای پیشرفت نیازمند یک حرکت جهشی است و هم‌اکنون و با توجه به عدم توسعه رخ داده در سال‌های گذشته  و تاکید مقام معظم رهبری این حرکت جهشی یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه توسعه روستاها نقش مهمی در رونق اقتصادی استان خواهد داشت و هم‌چنین مانع از مهاجرت بی رویه روستائیان به شهرها می‌شود گفت: ما در وهله اول و برای اجرای این طرح باید تمام تلاشمان را بکنیم و در وهله‌های بعدی نیز بعد نظارتی آن فعال خواهد شد.

رضایی بابادی در پاسخ به انتقادات برخی مدیران به این طرح افزود: در حال حاضر ما به دنبال نقد نیستیم و تلاشمان برای اجرای این طرح برای توسعه روستاها و به دنبال آن استان است و چنانچه کسی پیشنهادی مبنی بر تسریع روند اجرا دارد ارائه کند.

وی افزود: دیدگاه من یک دیدگاه عمومی است و مدیران نباید به محض کلید خوردن یک طرح ایراد گرفته و بیش از توجه به جنبه مثبت و اجرایی آن جنبه انتقادی آن را مد نظر بگیرند و ان قولت بیاورم که اگر اینگونه باشد من از همه شما به ان قولت آوردن و ایراد گیری وارد ترم، بلکه باید همه کمک کنند تا چنین طرح‌هایی که جنبه توسعه‌ای آن مثبت تر است با سرعت و گستردگی بیشتری اجرا شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون سازمان‌ها، نهادها و قوانین زیادی برای اجرای چنین طرح‌های وجود دارد گفت: با توجه به اختیارات استان و مجموعه هر ترکیبی که برای تصمیم‌گیری کار جدید نیاز است ایجاد شود.

رضایی بابادی یادآور شد: ما در این استان به دنبال ان قولت نیستیم و 30 و چند سال است که ان قولت و قوانینی باعث کندی اجرای طرح‌های اینچنینی می‌شد وجود داشت اما هم‌اکنون آن دوران گذشته و ما امروز به فکر اجرای کار و توسعه هستیم اما در ادامه نیز  چنانچه مشکل و خلافی رخ دهد با آن برخورد خواهد شد. اما توصیه من به همه حرکت جهشی در توسعه استان است.

وی تاکید کرد: از نظر من باید نزدیکترین و سریعترین راه باید اتفاق بیفتد و من سرعت و گستردگی کار را می‌خواهم و استان کرمانشاه باید جهشی توسعه یابد.

استاندار کرمانشاه هم‌چنین بر آموزش و برگزاری جلسات توجیهی برای روستاها، دهیاران و.. تاکید کرد و گفت: باید برویم و پروژه‌هایی را هر چه سریعتر تعریف کنیم تا استان توسعه یابد و نباید نگران وام، تسهیلات و... برای اجرای آن بود.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: باید همه دستگاهها از ظرفیتهای موجود خود برای اجرای این طرح بهره گرفته و به جنب و جوش درآیند.

وی هم‌چنین خطاب به مدیر کل کمیته امداد امام(ره) در خصوص پرداخت تسهیلات خوداشتغالی برای تحت پوششین این نهاد گفت: اینکه در استان کرمانشاه 60 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند واقعا فاجعه است، اما مدیرکل کمیته امداد تحت پوششین دارای توان کاری را شناسایی، طرح‌هایی را تعریف و معرفی کند نگران منابع مالی آن نباشد من از زیر زمین هم شده برای این منظور پول جور خواهم کرد.

استاندار کرمانشاه بر استفاده از تجارب سایر استانهای موفق در زمینه توسعه روستاها و شهرها از سوی مدیران کل تاکید کرد و گفت: در سال‌های گذشته واقعا حرکت گسترده‌ای می‌توانست در حوزه توسعه استان صورت گیرد که متاسفانه هنوز در حد حرف است و امیدواریم هرچه سریعتر اجرایی شود.

وی یک زمان 15 روزه را برای تهیه طرح‌ها و اولویت‌های هر سازمان در بخش توسعه روستایی تعیین کرد و گفت: دستگاهها هم‌چنین پیشنهادات خود را در قالب طرح‌های توجیهی برای بودجه 94 هر چه سریعتر اعلام کرده تا بتوانیم پس از جمعبندی به یک برنامه مشخص برای گرفتن منایع از بودجه 94 برسیم.