اين شاعر و منتقد ادبيات درگفت وگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، ضمن بيان مطلب فوق افزود : متاسفانه رسانه هاي ما به دنبال اعتلاي شعرو ادبيات نيستند واز آن در راستاي اهداف خودشان استفاده مي كنند و بيشتر از مضامين شعري استفاده مي كنند كه در راستاي اهداف خودشان باشد ، به تعبيري ديگر " شعر " وسيله اي است براي تامين هدف آنها.
دكتر محمود اكرامي فر ادامه داد : در راديو و تلويزيون ، شعر حكم زنگ تفريح را دارد ، موسيقي هم همين وضعيت را دارد وقتي مي خواهند از يك فضا به قضاي ديگر بروند از شعر و موسيقي استفاده مي كنند. سالهاست كه در تلويزيون يك برنامه فاخر ادبي نديده ايم يعني يك برنامه اي كه در آن چند شاعر واستاد ادبيات دور هم جمع شده باشند وادبيات و فرهنگ دغدغه شان باشد، وجود ندارد.
وي افزود : من بارها به شبكه هاي استاني تلويزيون پيشنهاد چنين برنامه اي را داده ام ، اما يا گفته اند مجري نداريم يا وقت و بودجه را بهانه كرده اند و به هر طريقي كه شده از زير بار آن شانه خالي كرده اند ، در واقع اينها نمي خواهند در خدمت شعر و ادبيات باشند بلكه علاقه مندند شعر و ادبيات در خدمت آنها باشد.
مشكل اينجاست كه رسانه هاي ما بيش از حد سياسي هستند و رسانه اي كه دغدغه ادبي داشته باشد ، نداريم |
دكتر محمود اكرامي در پايان گفت وگو با مهر گفت : ضمن احترام براي قشر خبرنگار ، بايد بگويم خبرنگاران امروز ما حكم شاعران گذشته كه در مدح اهل سياست شعر مي گفتند و گاهي اشعار جاوداني هم سروده اند را ، پيدا كرده اند . امروز همين كار را خبرنگاران انجام مي دهند پس طبيعي است اگر در روزخبرنگار ازسياسي ترين ارگان ها گرفته تا ديگر نهادها ، از اين قشر تقدير كنند ، اما در روز شعر و ادب كه همين چند روز پيش بود ، حتي يك مراسم هم در خورشان شعر و ادب برگزارنشود .