نماينده سابق جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: دليل اعطاي جايزه صلح نوبل به محمد البرادعي، جهاني كردن چهره وي، فريب افكار عمومي دنيا و پنهان ساختن سياست زدگي در موضع گيري هاي آتي البرادعي در مورد برنامه هاي هسته اي ايران بود.

محمد كيارشي در گفت وگو با خبرنگار "مهر"، در خصوص اعطاي جايزه صلح نوبل به محمد البرادعي مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي اظهار داشت : اين جايزه در اصل براي كساني طراحي شده بود كه در جهت صلح قدم برمي دارند و بدون ترس از زور گويي جامعه را به سمت عدالت، انسانيت و پيشرفت به پيش مي برند در حالي كه در سال هاي اخير اين جايزه به ابزاري در دست قدرت هاي جهاني تبديل شده است.

وي در اين راستا به اعطاي جايزه صلح نوبل به هنري كسينجر وزير سابق خارجه آمريكا و شيمون پرز از بنيانگذاران بمب هسته اي اسرائيل اشاره كرد. 

كيارشي با اشاره به اينكه قدرت هاي جهاني، سازمان ها و مجامع بين المللي را براي پيشبرد اهداف خود تاسيس كرده اند و بي شك از آنها در اين راستا بهره مي گيرند افزود : اين نهادها و تشكل ها كه عمدتا بعد از جنگ جهاني توسط پيروزمندان آن بوجود آمدند مي توانند به هر كار نامشروعي مشروعيت ببخشند و در ساختاري ضد دموكراتيك ، تصميمات كشورهايي را كه ادعاي دموكراسي دارند، جامه عمل بپوشانند.

اين استاد دانشگاه در پايان با اشاره به گزارشات دوپهلوي البرادعي در دو سال گذشته در باره برنامه هسته اي ايران تاكيد كرد: مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي با پشتوانه اين جايزه و وجهه يك صلح طلب بين المللي از اين پس قدرت هر گونه پيروي از سياست هاي خصمانه آمريكا را در برخورد با برنامه هسته اي ايران خواهد داشت.