گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: خیرین شهرستان گنبد کاووس در آخرین روز از سفرنامه سلامت و امید مبلغ 10 میلیارد و 250 میلیون ریال به حوزه سلامت کمک نقدی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری صبح جمعه در گفتگو با رسانه های استان، گفت: در چهارمین روز از سفرنامه سلامت و امید که در گلستان برگزار شده بود، یکی از خیرین حوزه سلامت این شهرستان گنبد آنا محمد آق پور قابوس است که مبلغ سه میلیارد و هشتصد میلیون ریال کمک رسانی در حوزه سلامت و اجتماعی داشته است.

وی از مشارکت این خیر نیکوکار در احداث خانه داوطلبی سلامت و امید و داروخانه جمعیت هلال احمر به مبلغ 200 میلیون ریال خبر داد اذعان کرد: اهدای زمین برای ساختمان بیمارستان پیامبر اعظم (ص) و مشارکت در احداث خانه مناطق زلزله زده آذربایجان از سایر کارهای این خیر بوده است.

این مسئول گلستانی با بیان این نکته که خیرین قول احداث مدرسه در یکی از روستاهای شهرستان گنبد کاووس را داده اند، افزود: فرزندان این سرزمین در حال حاضر در کانکسی به تحصیل مشغول هستند که از شرایط خوبی برای آموزش این برخوردار نیست.

به گفته مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان، محمد شمرکی از دیگر خیرین گلستانی است که مبلغ سه میلیاردو 600 میلیون ریال در حوزه سلامت اجتماعی هزینه کرده و در خانه داوطلبی سلامت و امید و داروخانه هلال به مبلغ 200 میلیون ریال نیز مشارکت داشته است.

اکبری از مشارکت دو میلیارد و 850 میلیون ریالی داود بخش سرابی برای کمک رسانی در حوزه سلامت اجتماعی استان خبر داد و گفت: مشارکت در احداث خانه داوطلبی سلامت و امید یکی دیگر از فعالیت های ایشان بوده است.

وی با اعلام این نکته که سال گذشته فرزند داود بخش سرابی دچار عارضه مغزی شده بود، تصریح کرد: این خیر نیکوکار با اهدا هشت عضو فرزندش امید را به زندگی بسیاری از خانواده ها باز گرداند.

این مسئول گلستانی خاطر نشان کرد: فرهاد قائمی از والیبالیست های خوب کشور و سردار آزمون والیبا لیست کشوری که اهل گلستان هستند، هریک 200 بسته بهداشتی به مبلغ یکصد میلیون ریال به سفرنامه سلامت و امید اهدا کردند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان با تاکید بر این نکته که سفرنامه سلامت و امید با پیشگیری و آموزش، سطح کیفی زندگی اجتماعی جامعه را بالا می برد، افزود: تمام تلاش دوستانم در این سفرنامه و مردمی که همراه شدند این بود که اگر می توان سن امید را افزایش داد چرا با تغذیه سالم و آموزش این مهم محقق نشود.

وی با اعلام این مطلب که در هرشهری که سفرنامه سلامت در آن اجرا شد کنگ خانه داوطلبی به زمین خورد، اذعان کرد: با این اقدام می توان به بخش سلامت و بهداشت جامعه بیشتر پرداخت.

مجتبی اکبری یادآور شد: احداث کلینیک تخصصی سرطان به دلیل شیوع سرطان دستگاه گوارش در این منطقه قرار شد یکی از ره آوردهای ارزشمند این سفر بود.

وی ادامه داد: اهداف سفر نامه سلامت با همکاری دوستانمان در حوزه سلامت به ویژه دانشگاه علوم پزشکی را با انگیزه پیگیری سلامت در دو حوزه اجتماعی و اقتصادی را می کنیم. در حوزه اقتصادی استفاده از ظرفیت خیرین در شهرستان ها که پای کار می آیند و در حوزه اجتماعی مشارکت مردم برای رفع معضلات خاص سلامت در استان، مد نظر ماست.

این مسئول گلستانی ضمن اشاره به حضور گسترده مردم در سفرخانه سلامت، افزود: توزیع داروی رایگان، ویزیت رایگان متخصصین قلب، پزشک زنان، عمومی، اعصاب و روان، پوست و مو زیبایی و خدمات بهزیستی اعم از شنوایی سنجی، بینایی سنجی و اجرای تست فشار، دیابت، اعتیاد و هر معضلی در حوزه سلامت از جمله خدماتی بود که در این سفرنامه به مردم گلستان ارائه شد.

وی با تاکید بر این نکته که می خواهیم به نوعی فرهنگ سازی شود تا هر گلستانی سالانه سه روز را به صورت داوطلبانه خدمات بدهد، افزود: جمعیت هلال احمر گلستان این آمادگی را داراد تا از هر فرد با هر تخصصی برای ارائه کار داوطلبانه استفاده کند.

به گفته مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان، در سفرنامه سلامت و امید پزشکان و پیرا پیزشکان آغازگر این راه بودند و امیدواریم به مرور سایر افراد نیز در این حوزه وارد شوند.

وی با اشاره به این نکته که اقدامات سفرنامه سلامت بیش از سلامت بر امید مردم تاثر می گذارد، افزود: بنا داریم تا این امید به زندگی را در کشور افزایش دهیم؛ هلال احمر می خواهد سهم خودش را در این بخش ارائه کند و دوستانمان در دانشگاه علوم پزشکی همین عقیده را دارند، معتقدیم دولت به تنهایی نمی تواند مشکل سلامت را حل کند با تنها مشارکت مردم، نهاد های عمومی، NGO ها و سازمانهای غیر دولتی این امر امکان پذیرخواهد بود.

برچسب‌ها