قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قزوین گفت: اعضای شورای شهر علاوه بر دیدارهایی که با شهروندان به صورت معمول و همیشگی دارند، روزهای دوشنبه از ساعت 10 تا 12 در مناطق سه گانه حضور پیدا می کنند و پاسخگوی شهروندان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله فصیحی رامندی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: آنچه که اعضای شورای شهر را به برگزاری برنامه های ملاقات مردمی در مناطق ترغیب می کند، تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به درخواستهای شهروندان در منطقه مربوط به محل زندگی و کار آنهاست.

وی افزود: برخی اوقات درخواستها و مشکلات آنقدر زیاد است که رسیدگی به آنها تا آخر وقت اداری نیز به طول می انجامد، اگر شهروندی در ارتباط با مسائل شهری مشکل، تقاضا و یا پیشنهادی دارد، می تواند با تعیین وقت قبلی و هماهنگی با مناطق، به اعضای شورای شهر مراجعه کند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورا اضافه کرد: تمامی درخواستها مورد بررسی قرار می گیرد، گاه درخواستی در هفته اول رسیدگی می شودو در برخی موارد ممکن است دو تا سه ماه به طول انجامد ولی در کل، به تمامی ذرخواستهای مردمی پاسخی قانع کننده، درست و منطقی داده می شود.

وی یادآورشد: در برخی موارد نیز، درخواست های شخصی، غیر مرتبط با موضوعات شهری و خارج از اختیارات شورا و ضوابط قانونی مطرح می شود که اعضاء قادر به انجام آنها نیستند، ولی فرد را توجیه می کنند.

فصیحی رامندی در ادامه با تأکید بر اینکه از شهروندان می خواهم در امر اداره شهر با شورا و شهرداری قزوین مشارکت داشته باشند، افزود: سایت اینترنتی شورای شهر به آدرس www.qazvinshora.ir و سامانه تلفنی 137 شهرداری قزوین، آماده دریافت نظرات، پیشنهادات و خواسته های مردم برای داشتن شهری ایده آل است.

وی در رابطه با روند جلساتی که با مردم در مساجد، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء گذاشته می شود، توضیح داد: برای اینکه بتوانیم ارتباطی سازنده با مردم برقرار کنیم، باید در جمع آنها باشیم، این مهم به اعضای شورا کمک می کند ضمن شناخت از مشکلات شهری در تصمیم گیری، سیاست گزاری و رأی به لوایح و طرح ها عالمانه تر عمل کنند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری با بیان اینکه اعضاء در اکثر مساجد حضور پیدا می کنند، افزود: به اعتقاد اعضای شوای چهارم، باید ارتباط مؤثر و مستمر با شهروندان برقرار کردو مسجد یکی از مهمترین پایگاهها برای شکل گیری این ارتباط است و در این میان، از پیشنهادهای سازنده شهروندان و صاحب نظران برای پیشرفت شهر استقبال می کند.

مسجد به پایگاهی برای حل مشکلات مردم تبدیل شده است

حسین صلح جو رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر نیز در ادامه اظهارداشت: احیای کارکردهای مقدس مسجد بنابر تأکیدات دین مبین اسلام و تلاش استاندار، اعضای شورای شهرو دیگر مدیران شهری و استانی برای حضور در بین مردم و حل مشکلات آنها از مهمترین دلایل برای برگزاری دیدارهای مردمی در مساجد است.    

وی با اشاره به دیدارهای مردمی که با حضور استاندار، اعضای شورای شهر و مدیران استانی و شهری به صورت هفتگی در مساجد قزوین برگزار می شود، افزود: استاندار قزوین مسجد را به عنوان مهمترین پایگاه برای رسیدگی به مطالبات مردمی از سوی مدیران، مسئولان و اعضای شورای شهر قزوین برگزیده است.

این مسئول بیان کرد: در این ملاقاتها، ابتدا امام جماعت مسجد مشکلات محل را مطرح می کندو بعد، شهروندان به صورت جداگانه خواسته های خود را با مدیران و اعضای شورای شهر در میان می گذارند که با هدایت استاندار، هر یک از دستگاههایی که با موضوعات مطرح شده مرتبط هستند، موظف به رسیدگی می شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر از نقش محوری این نهاد و مدیران شهری در ملاقاتها و دیدارهای مردمی صحبت کردو گفت: اعضای شورا منتخبین مردم هستندو باید در این جلسات حضور سازنده و مؤثری داشته باشندو استاندار همواره قدردان این موضوع بوده است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با وظیفه شوراها که امانتداری رأی، مال و زندگی مردم، توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و مقابله با ظلم و بی عدالتی را مطرح می کنند، ادامه داد: نهادها و دستگاهها باید به مردم خدمتی صادقانه داشته باشندو شورا با این دیدگاه در بین مردم حضور می یابد تا پیگیر مطالبات مردم از دستگاهها، سازمانهای دولتی و شهرداری باشد.

صلح جو با بیان اینکه ملاقاتهای مردمی اغلب در مناطق کمتر توسعه یافته رخ می دهد، ادامه داد: همواره استاندار به برقراری عدالت و توزیع متوازن اعتبارات در کل شهر و نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم تأکید داشته و شورای شهر نیز به این مهم اهتمام دارد.

وی در ادامه به برخی پروژه های شاخصی که در جنوب شهر اجرا شده و یا در دستور کار قرار دارد اشاره کردو گفت: پیگیری اعضای شورای شهر و شهرداری برای آماده سازی و بهره برداری از پارک ملاخلیلا، توجه ویژه به مساجدو اختصاص اعتبار یک میلیاردو 50 میلیون تومان از بودجه امسال برای ساخت و راه اندازی 7 مسجد وساخت قرائت خانه و کتابخانه در مناطق آپارتمان نشین و احداث بوستان بانوان در مینودر از برنامه های مدنظر قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون فرهنگی احداث پلهای غیر هم سطح امام رضا (ع) و خلیج فارس را نیز جزو پروژه های عمرانی مناطق جنوبی شهر برشمردو افزود: با اعتباری معادل 100 میلیارد تومان و با همت و مشارکت استانداری، شهرداری، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری، اوقاف و امور خیریه خدمتی دیگر به مردم قزوین صورت می گیرد.

وی در پایان گفت: مساجد امام حسین (ع) در خیابان شیشه چی، محمد خان بیک در نواب، چهارده معصوم (ع) در محله مجاهد و طاق بهلول در خیابان راه آهن از مساجدی هستند که تاکنون دیدارهای مردمی در آنها برگزار شده است.