صادق عاشور پور- نويسنده و پژوهشگر ادبيات نمايشي در گفت وگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، ضمن بيان مطلب فوق افزود : دراين كتاب بيش از 1800 بازي محلي و فولكلوريك مردم مناطق غرب ايران را معرفي كرده ام و هم اكنون با چند ناشر در حال گفت وگو هستيم تا هرچه زودتر اين مجموعه هشت جلدي به چاپ برسد.
اين نويسنده در ادامه اظهار داشت : تحقيق ديگري كه هم اكنون بيشتر وقتم صرف آن مي شود در باره هجده نوع نمايش ايراني است و به معرفي جامع آنها پرداخته ام كه از زمان " زروان خدا " اولين خداي آريايي ها شروع شده وتا عصر حاضر مي رسد و تحولي كه اين نمايشها در طول تاريخ طي كرده اند را بررسي مي كند . متاسفانه بر اثر اشتباه برخي از اساتيد اينگونه برداشت مي شود كه اكثر نمايش هايي مانند " كوسه گردي " ، " مير نوروزي " و " كوسه بر نشين " يك نوع نمايشي هستند كه اين درست نيست و هر كدام از اينها جايگاه خاص خود شان را دارند وبا يكديگر متفاوتند.
اين نويسنده در ادامه خاطر نشان كرد : يك جلد كامل اين مجموعه به "سياه بازي" و پيشينه تاريخي آن مي پردازد ، از چمله اينكه سياه بازي يا شاه بازي در شاهنامه فردوسي مطرح شده و من در اين پژوهش به آن پرداخته ام.
به گزارش مهر، نمايشنامه " صداي قبله عالم " از آخرين نوشته هاي عاشورپور براي جشنواره نمايش هاي آئيني سنتي آماده مي شود.