بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی نقش و جایگاه نخبگان را در توسعه کشور مهم ارزیابی کرد و گفت: مدیریت اقتصادی و فرهنگی از اهداف مهم و استراتژی این باشگاه به شمار می رود و عملکرد این اعضا باید با جدیت در این راستا معطوف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم زارع ظهر یکشنبه در نشست مشترک خود با معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و مسئولان باشگاه پژوهشگران، با تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان هدف از برگزاری این نشست مشترک را بررسی نقاط ضعف وقوت این باشگاه در استان هرمزگان قلمداد کرد و افزود: تقویت ظرفیت ها این باشگاه در دانشگاههای این  استان و شکوفا  کردن استعدادهای درخشان و اهمیت دادن به نیروهای جوان و خلاق در راستای پیشبرد اهداف علمی و کلان دانشگاه از وظایف این باشگاه است.

وی از باشگاه به عنوان بازوی توانمند حوزه پژوهشی دانشگاه  یاد کرد و گفت: امروز باشگاه پژوهشگران و نخبگان در حوزه های پژوهشی دانشگاهها با افزایش دامنه فعالیت های این اعضای مجرب توانسته تحولی عظیم درسطح دانشگاه و جامعه ایجاد کند.

این مقام مسئول گفت: اهمیت دادن و سرمایه گذاری در زمینه پژوهشی و حرکت در مسیر کیفی سازی دانشگاهها موجب می شود تا استعداد های درخشان هر جامعه شکوفا شود و هر کدام در تحول و پیشرفت کشور نقش آفرینی کنند.

وی با اشاره به اینکه  فعالیت باشگاه ها باید به صورتی باشد که مورد توجه اقشار مختلف قرار گیرد گفت: مسؤولان و اعضاء باشگاه باید به نحوی فعالیت علمی خود را پایه ریزی و مدیریت نمایند که اثرات و نتایج آن متوجه دیگران شود و دیگران آن را به خوبی حس کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان همانند بنیاد ملی نخبگان دارای مصوبه مجلس شورای اسلامی است، گفت: این باشگاه دارای ۵۷ هزار عضو از سطح دانشگاه‌های دولتی، آزاد و مدارس بوده که حدود ۱۰ هزار نفر آنها فعال هستند و ۹ هزار نفر نیز از دانشگاه‌های دولتی حضور دارند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: این باشگاه هم‌اکنون دارای ۲۷۰ باشگاه در سطح دانشگاه‌های کشور است که توانسته تاکنون ۸۲ ایده را به فرآورده و ثروت تبدیل کند.

کریم زارع، کار آفرینی و رصد کردن استعدادها ی درخشان و برگزاری المپیاد ها در سطح کشوررا یکی دیگر از اهداف این باشگاه خواند و گفت: رصد کردن، استعداد یابی، حمایت کردن از استعداد های درخشان و ایده های نوآورانه و در نتیجه تولید ثروت از این یافته ها از وظایف این باشگاه است که باید  در راستای نیاز جامعه، سمت و سوی خود را نهادینه کند.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این جلسه، با اشاره به فعالیت های این باشگاه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: این باشگاه در تمام واحد های استان فعال و حدود ۸۰۰ عضو فعال دارد که در راستای اهداف باشگاه حرکت می کنند.

محسن دهقانی، نوآوری، شکوفایی و تحول  را از دستاوردهای این باشگاه دانست و افزود: این باشگاه توانسته با برنامه ریزی و مدیریت صحیح و جذب نیرو های فعال در دانشگاه های استان تحول چشم گیری در حوزه پژوهش ایجاد کند.

وی تاکید کرد: کیفی سازی واحد ها و مراکز استان در راستای برون رفت از درآمد شهریه دانشجو از برنامه های این ستاد است که این باشگاه می تواند به عنوان یک بازو در تحقق این امر مهم ایفای نقش کند.

معاون هماهنگی این دانشگاه در استان هرمزگان اظهار داشت: ظرفیت دانشگاه های استان را بیشتر از فعالیت های صورت گرفته دانست و گفت:دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن ۳۸ هزار دانشجو به عنوان بزرگترین دانشگاه در استان هرمزگان مطرح است که می تواند فعالیت های گسترده ای در زمینه علمی و پژوهشی داشته باشد.

دهقانی با اشاره به اینکه وجود باشگاه و عملکرد آن در واحد موجب رشد و شکوفایی می شود گفت: فعالیت های پژوهشی و با شگاه پزوهشگران جوان و نخبگان باید در بعد کلان تر در سطح استان ها اجرایی شود و فقط مختص واحد های مادر نباشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز در این دیدار تحکیم بخشیدن جایگاه باشگاه و قرار دادن ردیف بودجه برای این باشگاه را ازجمله عملکرد قاطع و مثبت مدیریت باشگاه دانست و گفت:ورود باشگاه به دانشگاهها موجب شده تا دانشگاهها علاوه بر مسایل آموزشی، در بعد پژوهشی فعالیت خوبی داشته باشند و با انسجام بهتری به روند رشد  و توسعه خود ادامه دهند.

باقری افزود: امروز باشگاه پژوهشگران در این واحد دانشگاهی از میان نخبگان دانشجو و دانشگاهی دیگر عضو گیری نموده و نقطه نظرات، پیشنهادات، ایده ها و طرح های این عزیزان را جمع آوری کرده و این فکر ها و ایده های نو در حوزه های کیفی سازی علمی کمک شایان توجه ای را به این دانشگاه کرده است.

این مسئول دانشگاهی با اشاره به نقش این باشگاه در توسعه ملی گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی توانسته با انجام فعالیت های گسترده گام های بلندی در راستای اهداف کلان این دانشگاه بردارد و آینده روشنی را در جامعه دانشگاهی کشور و استان رقم بزند.

باقری اعضای فعال  باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد بندرعباس را ۲۸۶ نفر اعلام کرد و افزود:فعالیت این اعضا کاملا ساماندهی شده و در جهت اهداف دانشگاه طرح ریزی و زمان بندی شده است.

وی اظهار امیدواری کرد تا این باشگاه با کمک و پشتیبانی فکری و معنوی سازمان بتواند حرکت رو به رشد خود را شتاب مضاعف بخشد.

گفتنی است  این جلسه با بحث و بررسی در راستای مشکلات و ارائه راهکارهای جدید ادامه یافت.