مدير اجرايي برنامه جهاني غذاي سازمان ملل متحد با اعلام اين خبر كه تا پايان امروز 6 ميليون و 241 هزار و 512 نفر از فرط گرسنگي و بيماريهاي مرتبط در سال جاري جان خود را از دست مي دهند ، از دولتها ، سازمانهاي امدادي و بخش خصوصي خواست كمكهاي خود به مردم گرسنه فقير بخصوص كودكان را افزايش دهند .

به گزارش خبرگزاري مهر، جيمز موريس افزود: تعداد كمي از مردم مي دانند كه تلفات ناشي از گرسنگي و بيماريهاي مرتبط بيش از تلفات ناشي از ايدز، مالاريا و سل است ، چيزي كه بدتر است اين است كه آمار گرسنگي مزمن پس از گذشت چند دهه بهبود مجددا رو به افزايش است .

وي گفت: اگر ما بتوانيم همه با هم كار كنيم تا امروز به كودكان اين شانس را بدهيم كه به ظرفيت كامل در دوران بلوغ برسند و آنان را به عنوان والدين آماده سازيم، در واقع مي توانيم سيكل گرسنگي و فقر بين نسلها را بشكنيم.

موريس با مقايسه وضعيت در كشورهاي پيشرفته كه اكثر اقشار آسيب پذير با كمكهاي ويژه نظير خدمات اجتماعي، حقوق، بيكاري، يارانه براي فرزندان و كمك هزينه حمايت مي شوند با كشورهايي كه از چنين مكانيزم هاي پيشگيرانه اي در اين حد برخوردار نيستند پرداخت .

وي گفت : جمع كل كودكان گرسنه جهان حدود 100 ميليون نفر است كه در حال حاضر از دريافت هرگونه مساعدت محرومند.

جهت ياري رسانيدن به آنان و همچنين حدود 15 ميليون مادراني كه از سوءتغذيه رنج مي برند و كودك شيرخوار دارند ، حدود 5 ميليارد دلار در سال هزينه دارد.

به گفته مدير اجرايي برنامه جهاني غذاي سازمان ملل متحد ، مبلغ 2 ميليارد دلار مي تواند توسط كشورهاي در حال توسعه تامين گردد و مبلغ باقيمانده يعني 3 ميليارد دلار براي كشورهاي توسعه يافته است تا مي بايست تقبل كنند.

به گزارش مهر ، بر اساس برنامه جهاني غذاي سازمان ملل متحد، هر سال حدود 90 ميليون نفر مردم فقير شامل 56 ميليون كودك گرسنه در حداقل 80 كشور فقير كمك غذايي دريافت مي كنند .