زنجان - خبرگزاری مهر: عضو صندوق حمایت از پژوهشگران کشوربه بحث پژوهش در حوزه صنعت اشاره کرد و گفت: ارتباط با صنعت در حوزه اختراع و نوآوری به صورت جدی توسط صندوق حمایت از پژوهشگران دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر موسوی موحدی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران از سال ۸۱ راه اندازی شده و چراغ خانه پژوهشگران با تشکیل این صندوق روشن شود و فعالیتهای خوبی انجام گرفت.

وی اظهار داشت: حمایت از تحقیقات پژوهشگران در زمینه تحقیقات بنیادین و همچنین مطالعاتی که جامعه از آن بهرهمند شود از جمله اهداف این صندوق است.   

عضو صندوق حمایت  از پژوهشگران کشور به برنامه های این صندوق اشاره کردو گفت: با توجه به هزینههای بالای ثبت اختراع پشتیبانی از ثبت اختراع در سطح بینالمللی در دستور کار است.  

موسوی موحدی تاکید کرد: پرداخت بخش قابل توجهی از این هزینه‏ها در راستای حمایت از مخترعان در دستور کار این صندوق قرار دارد و ۸۰ درصد هزینه ها را پرداخت می کند و این حمایت ها ملی در اختیار خود پژوهشگران قرار می گیرد.

وی افزود: اعطای بورسیه های پژوهشی در دستور کار است و این بورسیه به دانشمندان برجسته ایرانی تعلی می گیرد و جزو برنامه های مهم می باشد و از جمله برنامههای در دست مطالعه این صندوق ایجاد کرسی پژوهشی و اعطای آن به دانشمندان برجسته ایرانی و مسلمان است.

عضو صندوق حمایت از پژوهشگران کشوربا اشاره به اینکه ایجاد زیرساختهای فکری در حوزه ترویج علم از دیگر اهداف صندوق حمایت از پژوهشگران علمی کشور است افزود: این برنامه با هدف توسعه علمی  است و اخیرا وارد دیپلماسی علمی شدهایم.

موسوی موحدی یاد آور شد: عنوان بینالمللی این صندوق بنیاد ملی علم ایران است که پس از بررسی طرحهای ارائه شده از تحقیقات حمایت مالی میکند.

وی گفت: از جمله برنامه‎های در دست مطالعه صندوق حمایت از پژوهشگران  ایجاد کرسی  پژوهشی و اعطای آن به دانشمندان برجسته ایرانی و مسلمان است.