به گزارش خبرنگار مهر، ناصر امیر زاده صبح شنبه در نشست با مسئولان شهرستان دشتی اظهار داشت: شهرستان دشتی از ظرفیت های خوبی برخوردار است که باید توجه زیادی به این شهرستان شود و ما نیز تلاش داریم طرحهای خوبی در دشتی اجرا کنیم.
وی افزود: کوه نمک دشتی به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری شهرستان می تواند به عنوان قطب گردشگری ایران مطرح شود که باید این موضوع در دستور کار قرار گیرد.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با تقدیر از حمایت های غلامرضا مهرجو فرماندار شهرستان گفت: شهرستان دشتی امسال توجه ویژهای به حوزه گردشگری داشته است.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز اعتبارات خوبی به این حوزه اختصاص داده شده و ما نیز تلاش میکنیم بتوانیم اعتبارات ملی به این شهرستان تزریق کنیم.
۱۵۰ اثر تاریخی و گردشگری در دشتی وجود دارد
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی نیز اظهار داشت: شهرستان دشتی از ظرفیت و پتانسیل خوبی در حوزه گردشگری برخوردار است که میطلبد توجه زیادی به این مقوله شود.
محمد حسینی افزود: به رغم این همه ظرفیت در سطح شهرستان، تاکنون کارهای خوبی در حوزه گردشگری انجام نشده که انتظار است نسبت به این امر اهتمام بیشتری شود.
حسینی بیان کرد: در حال حاضر ۱۳ اثر ثبت شده ملی، سه بازی بومی و محلی ثبت شده، دو آئین ثبت شده ملی، یک ذخیره گاه درخت آکاسیا آلپیدا و بیش از ۷۰ تپه تاریخی در این شهرستان وجود دارد.
وی اضافه کرد: همچنین در این شهرستان ۱۵۰ اثر تاریخی طبیعی و گردشگری و قریب به ۱۳۰ اثر ثبت نشده ملی مانند آسیابها، قبرستانهای تاریخی و استودان وجود دارد.
تهیه نقشه گردشگری شهرستان دشتی ضروری است
حسینی بر تهیه نقشه گردشگری شهرستان دشتی تاکید کرد و گفت: منطقه گردشگری بنگه یکی از مناطق گردشگری و تفریحی مناسب است که روزانه افرادی زیادی به آنجا مراجعه می کند و نیاز است مطالعه و طراحی جدید روی آن صورت گیرد.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتی همچنین خواستار آسفالت راه دسترسی بنگه شد.
وی خاطر نشان کرد: با عنایت فرماندار شهرستان امسال بالغ بر ۱۶ میلیارد ریال به طرحهای گردشگری شهرستان اختصاص یافته که نیاز است اداره کل میراث فرهنگی اعتبارات ملی بیشتری به این شهرستان اختصاص دهد.
حسینی بر اتمام پروژههای نیمه تمام در شهرستان تاکید کرد و یادآور شد: تا کنون تعداد زیادی سرویسهای بین راهی در شهرستان ساخته شده که هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است.