همدان- خبرگزاری مهر: وزیر اطلاعات با بیان اینکه اگر اصل 44 قانون اساسی به درستی اعمال شده بود معجزه ای در کشور اتفاق می افتاد، گفت: سرمایه گذاری در بورس به نوعی سرمایه گذاری غیر مستقیم در تولید و کمک به تولید است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمود علوی پیش از ظهر پنج شنبه در همایش سرمایه گذاری استان همدان با بیان اینکه در عرصه کار آفرینی سرمایه گذاری از ضرورت های مهم کشور به حساب می آید، اظهار داشت: خیل بیکارانی که در کشور وجود دارد نیاز به اشتغال پایدار و مولد دارند تا بر تولید کشور افزوده شود.

وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید از روز نخست سیاست خود را بر حمایت از سرمایه گذاری استوار کرده و پی در پی پیام هایی به سرمایه گذاران داده است، عنوان کرد: در دنیا اینگونه است که کار و فرصتهای شغلی را بخش خصوصی به عهده می گیرد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه در طول تاریخ معمول بوده که مردم تولید کننده ثروت بوده اند و بخشی از ثروت تولیدی خود را به عنوان مالیات در اختیار حکومت قرار می دادند تا هزینه های حکومت تامین و بخشی از کارهای عمومی انجام شود، ابراز داشت: اگر در کشوری حکومت تولید کننده ثروت و مردم هزینه کننده ثروت باشند فاجعه است و خدا نکند در کشوری دولت تولید کننده و مردم هزینه کننده ثروت باشند ولی این مسئله مصیبتی است که هم اکنون کشور به آن دچار شده است.

علوی با بیان اینکه در دنیا فرد بیکار تمام شرکت های خصوصی را می گردد تا شغل پیدا کند و نخستین محل برای پیدا کردن کار بخش خصوصی است، ادامه داد: اگر در بخش خصوصی کاری پیدا نشد مردم به بخش دولتی مراجعه می کنند.

وی با بیان اینکه اگر در کشوری برعکس شود و افراد بخش دولتی را برای پیدا کردن کار زیر پا بگذارند و زمانی که کار پیدا نکردند به بخش خصوصی مراجعه کنند خلاف عرف و مسیر صحیح کار یابی است، افزود: کار در بخش خصوصی است و در بخش خصوصی باید کاریابی کرد.

اگر اصل 44 قانون اساسی به درستی اعمال شده بود امروز معجزه ای در کشور اتفاق می افتاد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه مقام معظم رهبری در اصل 44 قانون اساسی این امکان را فراهم کرد تا بخش خصوصی در صنایع عظیم مانند کشتی سازی، راه آهن، کشتی رانی و غیره سرمایه گذاری کنند، عنوان کرد: اگر اصل 44 قانون اساسی به درستی اعمال شده بود امروز معجزه ای در کشور اتفاق می افتاد.

محمود علوی با بیان اینکه امروز دولت تدبیر و امید انگیزه دارد که اصل 44 قانون اساسی را اجرایی کند، ادامه داد: در بخش خصوصی نیز این همت و اراده دیده می شود که بخواهد وارد کار شود.

وی با بیان اینکه به عنوان خدمت گذار کشور در عرصه امنیت می گویم طبیعی است که سرمایه گذار نیاز به امنیت داشته باشد، اظهار داشت: سرمایه ترسو است و اگر احساس خطر کند در جهت مخالف فرار می کند پس یکی از ضرورت ها تامین امنیت است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه ضرورت می دانیم که در تمام عرصه های کشور از جمله در عرصه فرهنگ برای فعالان فرهنگی، در عرصه آموزش برای استاد و دانشجو و در عرصه اقتصادی برای فعالان اقتصادی و در مجموع برای همه فعالان عرصه ها امنیت تامین شود، ادامه داد: باید برای فعالان همه عرصه ها امنیت بانشاط و نه یک امنیت خشک فراهم شود.

علوی با بیان اینکه پیامبر(ص) می فرماید در سرزمین ها و کشورها خیری نخواهد بود مگر آنکه در پرتو امنیت همراه با شادمانی باشد، بیان کرد: دل ها باید شاد و روان و آرام باشند تا بتوانند فعالیت کنند و به پویایی و هم افزایی بپردازند.

وی با بیان اینکه تامین امنیت در همه عرصه ها جزو وظایف ذاتی است و باید تامین امنیت کنیم، عنوان کرد: اگر برای سرمایه گذار امنیت برقرار شود، سرمایه گذار احساس امنیت و شروع به فعالیت کند به پایداری امنیت کمک می کند و سرمایه گذاری نیز امنیت را تثبیت می کند.

این تصور که ممکن است سرمایه گذاری به امنیت آسیب بزند اشتباه است

وزیر اطلاعات با بیان اینکه این تصور که ممکن است سرمایه گذاری به امنیت آسیب بزند اشتباه است، عنوان کرد: سرمایه گذار خارجی به امنیت کشور کمک می کند و هر سرمایه گذار خارجی که در ایران سرمایه گذاری کند برای امنیت خود به سرمایه کشور علاقمند می شود.

محمود علوی با بیان اینکه باید به دنبال فرهنگ باشیم و مقام معظم رهبری در نامگذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ اشاره کردند و فرمودند که فرهنگ از اقتصاد مهمتر است، عنوان کرد: باید به دبنال فرهنگ باشیم و فرهنگ پایدار را در راستای امنیت پایدار و اقتصاد شکوفا می توان به دست آورد.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعه در عرصه فرهنگی قدم های خوبی بردارد راه آن ایجاد نشاط در عرصه تولید و کار است، عنوان کرد: سرمایه گذاری در یک جامعه ایمانی بهتر جواب می دهد چراکه در چنین جامعه ای کارگر دلسوزانه و متعهدانه کار می کند و دست او پاک است و کار آفرین نیز حق کارگر را ضایع نمی کند و کار آفرین و کارگر برای تولید بهتر هم افزایی می کنند.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه جامعه ای که از ایمان و آرامش برخوردار باشد از اقتصاد شکوفا نیز برخوردار است، بیان کرد: خداوند برای همه الگو مطرح می کند و سر زمینی که از ایمان برخوردار است از هر سو رزق و روزی به آن سمت می رود.

علوی با بیان اینکه اگر اقتصاد سالم و شکوفا بخواهیم در سایه جامعه ایمانی ممکن است، اظهار داشت: ایمان و شکوفایی اقتصادی پیوندی تنگا تنگ دارند و اسلام می خواهد افراد در جامعه شرافتمندانه زندگی کند.

وی با بیان اینکه اسلام روی کمیت مال و سرمایه دست نمی گذارد بلکه بر راه درست و درآمد شرعی تاکید دارد، ادامه داد: اسلام تاکید دارد که ثروت از طرق پایمال کردن حق مردن به دست نیاید.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسلام می خواهد وضعیت زندگی مردم را با معنویت و دلسوزی نسبت به فقرا در هم آمیزد، افزود: اسلام نمی گوید نعمت هایی که خداوند آفریده را استفاده نکنید بلکه خداوند در قرآن می فرماید نعمت ها را آفریده که بندگان استفاده کنند.

محمود علوی با بیان اینکه وقتی خداوند به انسان نعمتی می دهد انتظار دارد که در کنار نعمت و برخورداری بیشتر از امکانات فرد عبودیت و بندگی بیشتری داشته باشد، ابراز داشت: شکر گذاری از نعمت استفاده صحیحی از آن است و انسان هایی که از نعمت الهی برخوردار هستند به دو گروه تبدیل می شوند.

اسلام امنیت کار آفرین را تامین می کند

وی با بیان اینکه گروهی از ثروت مندان به مانند حضرت سلیمان و گروهی دیگر مانند قارون هستند، عنوان کرد: اسلامی که پیامبر آن دست کارگر را می بوسد به  طور حتم دست کار آفرین را نیز می بوسد و امنیت کار آفرین را تامین می کند.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه وظیفه حکومت تامین امنیت برای سرمایه گذاران است، عنوان کرد: حمایت از سرمایه گذار حمایت از یک نفر نیست و و زمانی که از یک سرمایه گذار حمایت می شود حمایت از یک نفر نیست بلکه سرمایه گذاری اشتغال افراد زیادی را فراهم می کند و حمایت از سرمایه گذار حمایت از همه افراد شاغل در انجا است.

علوی با بیان اینکه از افرادی که دارای توان مالی مدیریت صنعتی و قدرت اقتصادی هستند تقاضا داریم توانمندی های خود را بکار گیرند، ادامه داد: سرمایه گذاری در بورس به نوعی سرمایه گذاری غیر مستقیم در تولید و کمک به تولید است.

وی با بیان اینکه برای اینکه امنیت همراه با شادابی و نشاط انجام شود دستگاه های اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران موظف است امنیت را تامین کند اما اگر مبارزه ای می کند در راستای مبارزه با فساد اقتصادی است، ابراز داشت: وزارت اطلاعات با فساد اقتصادی برخورد می کند.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه مجموعه اداری باید کار خود را انجام دهد و موجبات سرمایه گذاری را فراهم کند و اگر برای انجام کار چیزی بخواهد با او برخورد می شود، ادامه داد: به عنوان مجموعه حاکمیتی در خدمت سرمایه گذار هستیم و با روح آرام و دل پر نشاط در عرصه سرمایه گذاری فعالیت کنید تا چرخه های اقتصادی کشور به حرکت در آید و تعداد افراد بیکار کمتر شود.