دبيركل جامعه اسلامي مهندسين گفت: بيانات مقام معظم رهبري در ديدار بااعضاي مجلس خبرگان، مبناي يك منشور ملي براي حل مشكلات كشور است.

به گزارش خبرگزاري مهر مهندس باهنر دبيركل جامعه اسلامي مهندسين پس از جلسه شوراي مركزي در گفتگويي اظهار داشت: مجلس خبرگان يكي از اركان اساسي نظام مردم سالاري ديني و مظهر پيوند جمهوريت و اسلاميت است. اين مجلس متكفل انتخاب رهبر و اعمال نظارت بر عملكرد وي است. از اين روز، نگاه خبرگان به مسايل كشور و مباحث مطرح شده در ديدار آنان با مقام معظم رهبري، حايز اهميت اساسي است و بايد در مورد آن مداقه جدي صورت گيرد.
وي افزود: رهبري در ديدار خود بر و محور اساسي تاكيد كردند كه مي تواند چارچوب و خطوط كلي برنامه اي را كه نقش يك منشور ملي را ايفا مي كند باشد . نخست اينكه، براي حفظ استقلال و عزت ملي بايد فرهنگ اسلامي و ملي را حفظ و تقويت كنيم تا بدين ترتيب دشمنان امكان طمع در كشور نيابن. چرا كه خميرمايه استقلال و عزت در فرهنگ اسلامي وملي مان نهفته است. آزادي، عدالت خواهي، مردمسالاري و تمامي مفاهيم ارزشمند ديگر ازاين فرهنگ متعالي ريشه گرفته اند.
مهندس باهنريكي از شاخصه هاي مهم فرهنگ ملي و ديني پرهيز از تنشها و رويارويي بين نيروي سياسي داخلي ارزيابي كرد و گفت: فرهنگي ديني و ملي ما نوع خاصي از رفتارها و تعاملات سياسي راتعريف و مقرر ساخته است كه به جاي تقابلها و تضادها رقابت سالم و قاعده مند را مبنا قرار مي دهد همان گونه كه رييس جمهوري نيز بيان داشتند تقابلهاي جناحي، فضا را ناسالم ساخته و مانع رشد و پيشرفت كشور و خدمت رساني به مردم مي شوند.
وي محور دوم منشور ملي را كه بايد مورد توجه مسوولين قرار گيرد، رفع چالش كارآمدي و تلاش براي بهبود وضع زندگي مردم عنوان كرد و افزود: مقابله با بي عدالتي، تبعيض، فساد و فقر مهم ترين، فوري ترين و ملموس ترين خواست و نياز مردم از مسوولين كشور است. از طرف ديگر، توسعه و پيشرفت كشور در گروه پاسخ مناسب به چالش كارامدي و بسيچ امكانات در اين زمينه است.
عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين با انتقاد از كساني كه حمله به شوراي نگهبان را به عنوان دستور كار دايمي خود برگزيده اند، گفت: شوراي نگهبان، پاسدار و حافظ قانون اساسي است و حمله به آن معنايي جز تلاش براي خدشه دار كردن ميثاق ملي ندارد كساني كه ملزم به قانون اساسي به عنوان ميثاق ملي هستند نبايد به نهادي كه حافظ و نگبهان آن است اين چنين ناجوانمردانه حمله كنند. البته موضوع نقد عالمانه تفاوت بسياري با حمله تخريبي و انتقام جويي دارد تفاوت اين دو قبل از هر كس بر انتقاد كننده روشن است.
وي در بخش ديگري  از مصاحبه  خود با اشاره به دومين سالگرد وقوع حادثه 11 سپتامبر گفت: پس از دو سال كه از اين حادثه مي گذرد بسياري از ابعاد و زواياي آن براي افكار عمومي بين المللي روشن نشده است. اكنون مردم دنيا دريافته اند كه آمريكا علي رغم ظاهر پرقدرت خود بسيار شكننده و آسيب پذير بوده و توان تكنولوژيكي و نظامي آن داراي نقاط ضعف و آسيبهاي عمده است. 11 سپتامبر، اسطوره ابرقدرتي آمريا را در هم شكست و از آمريكا تصوير ابرقدرتي ناتوان و روبه اضمحلال ترسيم كرد. برتري تكنولوژيك آمريكا زير سوال رفت و محدوديت ها، نقض ها و تضادهاي تكنولوژي خود را نمايش گذاشتند.
وي يكي از ابعاد حادثه را برملاشدن شكافهاي دروني دولت آمريكا دانست و افزود: 11 سپتامبر بدون همكاري بخشي از دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي آمريكا امكان وقوع نداشت و اين نشانگر شكافها و تضادهايي است كه درون هيات حاكمه آمريكا پديد آمده است. بر اثر اين  حادثه، سلامت و توانايي و دستگاههاي امنيتي آمريكا زير سوال رفت و بوش ناگزير شد براي جلوگيري از آسيبهاي بيشتر وزارت امنيت داخلي راتاسيس كند.
مهندس باهنر رفتار آمريكا پس از 11 سپتامبر را وجه مهم مساله ارزيابي كرده و گفت: آمريكا با رفتاري كه در عراق و افغانستان پيشه كرد، ضربه حيثيتي جبران ناپذيري به خود وارد ساخت. موجوديت و مشروعيت ارزشهاي آمريكايي را زير سوال برد و آنها را به مفاهيمي بي معني تبديل كرد. بوش پا به چالش طلبيدن جهان و تقسيم دنيا به آن كه با من است و آنكه بر ضد من است. آمريكا را منفور و به سمت انزواي بين المللي سوق داده است.
عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين در پايان با توصيه به آژانس بين المللي انرژي اتمي به پرهيز از برخوردهاي سياسي گفت: اگر آژانس و شوراي حكام از مسير بررسيهاي فني و كارشناسي خارج شود، ناگزيريم در همكاري خود با آن تجديد نظر كنيم. آژآنس بايد فارغ از مسائل سياسي و تاثير پذيري از قدرتهاي بين المللي، تصميم بگيرد كه انتظار ما از آژانس اين است كه برخورد آمرانه و تعهديد آميز نداشته باشد چون هيچ كمكي به حل مساله نمي كند.