محمد بلوری معروف به پدر حادثه‌نویسی مطبوعات ایران، در نشست آتی «تاریخ شفاهی مطبوعات ایران» به بیان خاطرات خود از جریان‌های رسانه‌ای در مطبوعات می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، در دومین نشست تاریخ شفاهی ایران مطبوعات ایران، این بار محمد بلوری پیشکسوت مطبوعات ایران که به پدر حادثه‌نویسی در روزنامه‌نگاری کشور معروف شده است، به بیان خاطرات خود از جریان‌های رسانه‌ای در مطبوعات می‌پردازد.

محمد بلوری در ۱۹ اسفند ۱۳۱۵ به دنیا ‌آمد. وی بنیانگذار صفحه حوادث کشور در روزنامه کیهان، پدر حادثه‌نویسی و استاد بسیاری از اساتید روزنامه‌نگاری ایران است. بنیان‌گذار پاورقی و داستان‌نویسی مطبوعاتی، نویسنده داستان‌های جذاب کتاب‌های «شقایق‌های تنهایی»، «شب گناه»، «وقتی کولی‌ها کوچ می‌کنند»، «خاطرات خبرنگار جنایی»، «ده داستان برای نوجوانان» و آخرین نوشته‌اش «شلیک به کبوتران» است.

بلوری سناریویی نوشت با نام «شب گناه» به کارگردانی داوود ملاقلی‌پور که در آن ایفای نقش کرد. فیلم شوهر آهوخانم و بسیاری از داستان‌های جذاب جنایی دیگر بر اساس نوشته‌های محمد بلوری شکل گرفت. مردی که از سال ۱۳۳۶ در کلاس ششم دارالفنون به روزنامه کیهان معرفی شد و با قلم قدرتمندش تا به امروز در تاریخ مطبوعات و داستان‌نویسی درخشید.

بلوری در سال‌های قبل و بعد از انقلاب معاون سردبیر و عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان، سردبیر نشریه ایرانیان، دبیر حوادث روزنامه ایران (از سال ۷۳ تا ۸۱) بود. بعد از آن دبیری روزنامه اعتماد را برعهده گرفت و مدت‌ها مسوول ویژه‌نامه‌های حوادث روزنامه جام‌ جم بود.

سلسله نشست‌های «تاریخ شفاهی مطبوعات ایران» با همکاری اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ماهنامه ارتباطات برگزار می‌شود و دومین نشست آن از ساعت ۱۶ تا ۱۸ روز دوشنبه ۳ آذر در اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی برگزار می‌شود.