رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي گفت: طرح بايد به طور كامل لغو شود. اين مساله تنها به فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد مربوط نيست بلكه بايد براي همه اعمال شود. مصوبه مجلس شوراي اسلامي در سال هاي دهه 60 در خصوص اجباري شدن گذراندن طرح مربوط به زماني بود كه كشور به شدت به پزشك احتياج داشت.

دكتر سيد حسين يحيوي در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" با اشاره به طرح ارجاع خاطرنشان كرد: طرح ارجاع و پزشك خانواده راه حل هاي مناسبي براي جايگزيني طرح است اما بايد توجه داشت كه اين گونه برنامه ها نيز بايد بر پايه و اساس مناسبي صورت گيرد و نبايد اين چنين برنامه ها را بر روي دوش يك پزشك طرحي گذاشت.

يحيوي تأكيد كرد: برنامه ريزي و اجراي طرح هايي همچون ارجاع بايد به گونه اي باشد كه در حدود 20 سال هم طول بكشد و تا بتوان مشكلات پزشكي جامعه را حل كرد.

وي در خصوص مزيت لغو اين طرح براي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي گفت: ما در چندين سال اخير و در دوره هاي مختلف مجلس شوراي اسلامي نسبت به گذراندن اجباري طرح توسط دانشجويان اين دانشگاه اعتراض كرده ايم و معتقديم اين بسيار ظالمانه است كه دانشجويان دانشگاه آزاد هم شهريه پرداخت كنند و هم طرح بگذرانند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تصريح كرد: زماني كه دانشجويان دوره هاي كارورزي را به مدت يك سال تا يك سال و نيم مي گذرانند ديگر براي ورود به چرخه سلامت آماده شده اند.