قم – خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: یکی از موضوعاتی که خداوند بیش از هشتاد مرتبه در قرآن ذکر کرده مسئله تقوا است و آن با لفظ‌ها و واژه‌های گوناگونی بیان شده و ۶ خصوصیت نیز انسان با تقوا دارا می‌باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی سید محمد علی علوی گرگانی در دیدار تعدادی از فرمانده‌های انتظامی اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم چند موضوع اخلاقی را به طور مکرر بیان می‌کند که این نشان از اهمیت آن موضوعات است که مورد عنایت پروردگار قرار گرفته است.

وی بیان داشت: یکی از موضوعاتی که خداوند بیش از هشتاد مرتبه در قرآن ذکر کرده مسئله تقوا است و آن با لفظ‌ها و واژه‌های گوناگونی بیان شده و ۶ خصوصیت نیز انسان با تقوا دارا می‌باشد.

استاد برجسته حوزه عنوان داشت: ایمان به غیب اولین آن است که بسیار دارای اهمیت است به عنوان مثال خداوند را نمی‌بینیم اما به او اعتقاد و ایمان داریم و آثار آن را می‌بینیم.

آیت الله علوی گرگانی با بیان اینکه ایمان به غیب واژه وسیعی است، ادامه داد: با ایمان و اعتقاد، علاقمند به سیدالشهدا(ع) هستیم و برای این امام بزرگوار عزاداری می‌کنیم، بعد از شناخت خدا انسان سخن خداوند را قبول می‌کند و این ایمان به غیب است.

وی ابراز داشت: اقامه نماز خصوصیت دیگر است و کسی که نماز نمی‌خواند تقوا ندارد‌‌ همان طور که خیمه بدون ستون نمی‌تواند بایستد.

این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به انفاق بیان کرد: انفاق در کمال و قدرت است، کسی که قدرت خود را در اختیار مردم قرار می‌دهد و همیشه خادم ملت است دارای انفاق است.

وی تصریح کرد: ایمان به آنچه که به پیامبر اسلام(ص) وحی شده و ایمان به آنچه که به پیامبران گذشته وحی شده موارد چهارم و پنجم خصوصیت افراد با تقوا است.

ایمان به روز رستاخیز

آیت الله علوی گرگانی افزود: اینکه یقین داشته باشیم روزی باید پاسخگوی اعمالمان باشیم و یقین به آخرت و روز رستاخیز، ششمن خصوصیت افراد با تقوا است و بنا به فرموده امام صادق(ع) سخت‌ترین حالت برای افراد روزی است که برای پاسخ برمی‌خیزند.

این مرجع تقلید شیعیان در پایان یادآور شد: افرادی که دارای ۶ خصوصیت ذکر شده باشند تقوا دارند و رستگار می‌شوند.