مشهد – خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران گفت: نتیجه مذاكرات هرچه شود به نفع ما است زیرا ابتدا ملت خودمان و سپس تمام دنیا می بینند كه ایران با انعطاف به میز مذاكره آمد اما زیاده خواهی طرف مقابل باعث عدم توافق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مطهری در همایش "تبیین حماسه سیاسی" که توسط انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در خصوص بحث فتنه 88 گفت: معتقدم فتنه دو طرف دارد؛ یک طرف اینکه اعلام کنیم حادثه‌ای بوده که از سال‌ها پیش برای آن برنامه‌ریزی‌شده و ارتباط مستقیم با کشورهای خارجی داشته است. این طرف قضیه برای من قابل قبول نیست، مگر اینکه دلایل قابل قبولی برای من بیاورند. اما طرف دوم این است که اعتراض به نتایج انتخابات وجود داشته و عواملی در قبل و بعد از انتخابات نقش مؤثری داشته‌اند.

وی افزود: نحوه اعمال نتیجه انتخابات شبهه تقلب را تقویت کرد، اینکه موسوی خود را برنده بداند و بعد طرفداران احمدی‌نژاد جشن پیروزی بگیرند و بعد از آن راهپیمایی‌ها شروع شود، اختلافات را شعله‌ور کرد. اگر ما خوب مدیریت می‌کردیم، این مسئله آنچنان هم مهم نبود. اگر متخلفان دو طرف قضیه محاکمه می‌شدند و نقش همه نهادها و اشخاص در زمینه دخالت در اوضاع مشخص می‌شد اوضاع این‌گونه نبود.

وی تصریح کرد: ما در فتنه 88 قاضی نیستیم و برای حل موضوع تلاش می‌کنیم. باید اجازه صحبت به همه داده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص استیضاح وزیر علوم و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اظهار کرد: این گزینه‌های پیشنهادی اگر نامه‌ای را امضا کرده‌اند، نشان‌دهنده این بوده که حق اظهارنظر در کشور را داشته‌اند. در حادثه کوی دانشگاه، عده‌ای تحصن کردند و عده‌ای را زدند که برخی از نمایندگان در جریان ماجرا قرار گرفتند، به صورتی که فیلم گزینه‌های پیشنهادی که در آن ماجرا حضور داشتند را هم در مجلس نشان دادند. این کار، کار درستی نیست؛ جوری نباید نشان دهیم که جمهوری اسلامی فاقد آزادی بیان است. اگر مجلس بخواهد با ملاک و معیار خود عمل کند پس به طور حتم فرهادی هم به عنوان وزیر علوم نباید رأی بیاورد.

نماینده مردم تهران افزود: محمد فرهادی در مرداد ۸۸ همراه خاتمی و موسوی نامه‌ ای مبنی بر این که نوع برخورد با مردم و معترضان یادآور دوران سیاه ستم شاهی‌ست امضا کرده است.

وی ادامه داد: از نظر مجلس هر فردی که از کنار ستاد موسوی رد شده به عنوان فتنه‌گر محسوب می‌شود اما نمی‌دانم چرا فضای مجلس نسبت به فرهادی با اینکه امضای وی در نامه‌ های سال ۸۸ وجود دارد، مثبت است.

مطهری بیان داشت: اگر بگوییم مجلس در معیارها و خط قرمزهای خود ثابت‌ قدم است پس نباید به فرهادی هم رای دهد و اگر قرار بود كه این معیارها را نادیده بگیرند پس چرا از گزینه‌های دیگر وزارت علوم گذشتند و یا اگر بر معیارهای خود ثابت ‌قدم هستند چرا فضای مجلس نسبت به اعتماد به گزینه جدید مثبت است؟

نماینده مردم تهران با اشاره به اینكه مجلس اگر به فرهادی اعتماد كند باید جواب مردم را بدهد گفت: رای مجلس به فرهادی، تغییر معیارها و تناقض در مجلس را نشان می دهد و به عقیده بنده فرهادی رای می‌آورد و گزینه خوبی برای این وزارتخانه است هرچند كه من دقیق نمی دانم سرانجام كار چه خواهد بود.

توافق یا عدم توافق در مذاكرات هسته ای به نفع ایران است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخشی از سخنانش به مذاكرات هسته ای نیز اشاره كرد و گفت: نتیجه مذاكرات هر چه شود به نفع ما است زیرا ابتدا ملت خودمان و سپس تمام دنیا می بینند و متوجه می شوند كه ایران با انعطاف به میز مذاكره آمد اما زیاده خواهی طرف مقابل باعث عدم توافق شد.

مطهری ادامه داد: طبق اطلاعی كه ما در دست داریم توافقاتی نسبت به آب‌سنگین اراک صورت گرفته ولی راجع به مواردی نظیر فردو و ادامه تحقیقات علمی هنوز مسائلی وجود دارد و باید منتظر بود تا ببینیم سرانجام مذاكرات چه خواهد شد.

برچسب‌ها