اصفهان – خبرگزاری مهر: دروازه‌بان تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: من برای گرفتن پنالتی در بازی امروز مقابل استقلال تهران، تمرینات زیادی داشتم و امروز خدا خدا می‌کردم بازی به پنالتی کشیده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رشید مظاهری در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به عملکرد تیمش در این بازی اظهار داشت: ما بازی خوبی داشتیم و خوشحال هستم که توانستیم مقابل استقلال به پیروزی برسیم.

وی افزود: پیش از این مسابقه، تمریناتی را برای پنالتی گرفتن انجام داده بودم  و در بازی امروز، خدا خدا می‌کردم که بازی تمام شود و به پنالتی بکشد چون پسرم به من گفت که پنالتی بگیرم و این کار صورت گرفت، به هر حال وقتی خدا بخواهد اینگونه می‌شود چون امیرعلی پسرم گفت که در این بازی ۳ پنالتی بگیر.

دروازه‌بان ذوب‌آهن ادامه داد: تمرینات مخصوصی برای گرفتن پنالتی داشتم و خوشحال هستم که توانستم این کار را انجام دهم.

وی درباره بازی آینده تیمش مقابل پرسپولیس تهران تصریح کرد: به نظر من بازی پرسپولیس از بازی امروز سخت‌تر نیست، استقلال در این بازی برای پیروزی به میدان وارد شده بود و آمده بودند که انتقام بگیرند و به اصطلاح مار زخمی بود، اما خدا را شکر بازی را بردیم و فکر نمی‌کنم آن بازی سخت‌تر باشد.