به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی رحمانی موحد در این مراسم با اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری کشور، اظهار داشت: در این زمینه فرش خدمت گسترده ولی فرصت خدمت محدود است و بی شک ترکیب این دو تحول آفرین است.
وی گفت: اصفهان یک شهر استراتژیک در زمینه گردشگری است و ظرفیت های بسیاری در این زمینه دارد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی در راستای بهره گیری از ظرفیت های گردشگری کشور در دولت تدبیر و امید برنامه چهارساله در نظر گرفته است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: توسعه گردشگری خارجی به منظور کمک به رونق اقتصاد ملی، سازمان دهی و توسعه گردشگری داخلی به منظور بهره مندی مردم از مزایای آن و ایجاد اشتغال و همچنین تقویت فناوری اطلاعات در این زمینه سه راهبرد اصلی در زمینه گردشگری است.
وی تصریح کرد: بی شک زیر ساخت ها نیز باید متناسب با این اهداف و راهبردها تقویت شود تا مهمان نوازی و خدمت رساتی به گردشگران با امکانات مناسب صورت گیرد.
رحمانی موحد با اشاره ظرفیت های بسیار استان اصفهان در زمینه گردشگری، گفت: این ظرفیت ها به چرخه تصمیم گیری بزرگ نیازمند است تا فرصت های بیشماری در این زمینه خلق شود.
وی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در این زمینه تلاش می کند با فراهم کردن بستر لازم و پشتیبانی از انبوه پروژه ها در این زمینه فضای مناسب برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری فراهم کند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: البته باید بدانیم که بسیاری از ظرفیت ها وابسته به منابع دولتی نیست و سرمایه گذاران علاقه دارند که از استعدادها و توانایی های خود در این زمینه استفاده کنند.
وی تاکید کرد: آورده دولت در این پروژه ها حمایت و همراهی از چنین ایده ها و آسان سازی مسیر اجرایی آن است تا سرمایه گذار با دلخوشی بیشتر در این زمینه اقدام کند.
همچنین، محمد علی طرفه معاون عمرانی استانداری اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت وجود زیر بناهای لازم برای جذب گردشگری در اصفهان، گفت: در یک سال اخیر قفل بسیاری از پروژه ها برای سرمایه گذاری در گردشگری باز شده است.
وی با اشاره به مصوبه دی ماه سال گذشته دولت در زمینه ستاد خدمات سفر، گفت: با رویکرد جدید دولت تدبیر و امید در این مدت شاهد رونق گردشگری بوده ایم.
طرفه اظهار کرد: توجهات دولت موجب شده است گردشگری در شش ماهه اول ۹۳ نسبت به دوره قبل رشد چشمگیری داشته باشد.
وی تصریح کرد: قفل برخی از پروژه هایی که ۱۰ تا ۱۴ سال بلاتکلیف بود باز شد و فعالیت این پروژه ها آغاز شده است.
معاون عمرانی استاندار با اشاره به آمایش صورت گرفته در استان، گفت: بر اساس این آمایش سرزمینی رویکرد توجه به صنعت گردشگری در اصفهان اولویت دارد.
طرفه با بیان اینکه در افق ۱۴۰۴ باید سالانه بیش از ۲۰ میلیون گردشگر جذب شوند، افزود: در این میان استان اصفهان به لحاظ ویژگی های تاریخی، فرهنگی، صنایع دستی و امثال آن سهم عمده ای از این جذب به عهده دارد و باید زیرساخت های آن در این زمینه تقویت شود.
وی گفت: در همین زمینه هتل سازی به عنوان یکی از زیرساخت های صنعت گردشگری در اصفهان آغاز شده است.
معاون عمرانی استاندار اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰هزار تخت در هتل های استان موجود است که در برخی اوقات بیش از ۱۳۰ هزار نفر متقاضی هستند و لذا باید انتظارات گردشگران در این زمینه پاسخ داده شود.
«محمود گلکار» سرمایه گذار هتل پنج ستاره آتشگاه اصفهان نیز با اشاره به معلق بودن این پروژه به مدت ۱۲ سال، خواستار همراهی های بیشتر دستگاه های اجرایی استانی و شهری شد.
وی اظهار امیدواری کرد که این هتل تا سه سال دیگر به بهره برداری برسد و تصریح کرد: این هتل در زمینی به وسعت پنج هزار متر مربع، ۱۴ هزار متر زیر بنا در هفت طبقه احداث می شود.
وی ۲۵۰۰ متر پارکینگ، ۱۷۰ تخت، ۲۵۰۰ متر فضای باز، سالن های همایش، استخر، سونا، رستوران، سالن سرگرمی، دفتر خدمات هواپیمایی و فروشگاه صنایع دستی را از ویژگی های این هتل برشمرد.