قم ـ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: هر هزینه در شهر وجود دارد باید در ردیف‌ها و تباصر بودجه سالیانه که به تصویب شورا رسیده بگنجد.

به گزارش خبرنگار مهر، درخواست شهردار قم مبنی برای اختصاص رقمی برای تشویق کسانی که در مناسبت‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد و نیمه شعبان ارائه خدمت می‌کنند، موضوعی بود که رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه علنی صبح یکشنبه مطرح کرد.

معاون شهردار قم که در این جلسه حضور داشت نسبت به تصمیم کمیسیون مبنی ارجاع دادن شهرداری به تباصر بودجه در این موضوع اعتراض داشت. حسن صبوری با اشاره به اینکه در تباصر بودجه مبلغی که به عنوان مسائل رفاهی برای کارمندان در نظر گرفته شده کفاف این مسئله را نمی‌دهد، گفت: عوامل شهرداری در مناسبت‌هایی مانند نیمه شعبان و ۱۴ خرداد فداکاری بسیار می‌کنند که باید متناسب با آن تشویق شوند.

حجت‌الاسلام سید محمد آتش‌زر نیز در پاسخ معاون شهردار با اشاره به اینکه مسئله بودجه رفاهی در شهرداری تحول خوبی در بودجه امسال داشته ادامه داد: دیگر نیاز به اضافه کردن رقم دیگری نیست.

معاون اقتصادی شهردار قم نیز با اشاره به اینکه مبلغ رفاهی سالانه ۷۵۰ هزار تومان برای خدمات سلامت، بهداشت، سرانه‌های رفاهی برای یک پرسنل در نظر گرفته شده که شامل همه پرسنل می‌شود گفت: در مناسبت‌های خاص نیروهای شهرداری شبانه‌روزی تلاش فوق‌العاده می‌کنند. اگر دنبال این هستیم که موفقیت‌های سال‌های گذشته در حوزه خدماتی و ترافیکی ادامه پیدا کند، باید به این نیروها کمک مالی کنیم.

حجت الاسلام آتش‌زر با اشاره به اینکه این مسائل باید در بودجه دیده شود ادامه داد: یک چاه ویلی وجود دارد به دیون مرکز که هر جا کم می‌آورند، میگویند بگذارید به حساب دیون مرکز.

وی افزود: نیمه شعبان و ۱۴ خرداد هر سال اتفاق افتاده چرا این موضوع را در بودجه نمی‌بینید.

رئیس پیشین شورای شهر با اشاره به اینکه باید تکلیف مسائل مالی در شهرداری مشخص شود افزود: مثلاً بگوییم فلان پروژه را انجام نمی‌دهیم و به جای آن به پرسنل پاداش می‌دهیم نه اینکه همه چیز را به حساب دیون مرکز بگذاریم.

در نهایت نظر کمیسیون در زمینه رفتار شهرداری بر اساس تباصر بودجه رای نیاورد. پس از آن لایحه شهرداری مبنی اختصاص ۳۰۰ میلیون از دیون مرکز که بدون ردیف نوشته شده بود، به رای گذاشته شد که آن هم رد شد.

دریافت مبلغی برای ساماندهی تاکسی‌ شهرهای اقماری

لایحه شهرداری در زمینه اخذ مجوز ساماندهی خودروهای شخصی شهرهای اقماری استان قم که هفته گذشته در جلسه رسمی مطرح شد و بنا شد به کمیسیون برگردد مسئله‌ای بود که توسط رئیس کمیسیون خدمات شهر مطرح شد.

ذاکریان گفت: در کمیسیون بنا شد این سه درصد عوارضی که شهرداری در نظر گرفته شده است، برای تشویق به دو درصد کاهش پیدا کند و این مبلغ در زمان نقل و انتقال کسر شود. یعنی دو درصد از قیمت خودرو برای این ساماندهی توسط سازمان تاکسیرانی اخذ شود.

عباس محمدی، از دیگر اعضای شورای شهر پیشنهاد داد که عددی ثابت برای این موضوع در نظر گرفته شود تا دردسرهای کارشناسی و هزینه‌های اضافی اتفاق نیفتد.

ذاکریان هم گفت که این پیشنهاد در کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین رای نیاورد.

قراچورلوی نیز پیشنهاد داد که سازمان تاکسیرانی برای هر مدل خودرویی رقمی در نظر بگیرد تا این مشکل حل شود.

در نهایت پس از مطرح شدن ارقام مختلف، دریافت رقم ۲۵۰ هزار تومان از تمام خودروهایی که می‌خواهند در مسیر شهرهای اقماری ساماندهی شوند، رای آورد.