قم - فرزند و تعدادی از خانواده آیت الله مهدوی کنی با آیت الله العظمی وحید خراسانی از مراجع تقلید دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید مهدوی کنی همراه با برخی از اعضای بیت رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری ظهر پنج‌شنبه با حضور در بیت آیت الله العظمی حسین وحید خراسانی با این مرجع تقلید دیدار کردند.

بر اساس این گزارش این دیدار طبق روال دیدارهای گذشته این مرجع تقلید بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

یادآور می‌شود: فرزند آیت الله مهدوی کنی امروز با حضور در قم با برخی از مراجع  و علمای این شهر دیدار کرد که به نظر می‌رسد هدف اصلی این دیدارها تشکر و قدردانی بیت آیت الله مهدوی کنی از پیام و حضور مراجع و علما در مراسم ارتحال رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری است.

دیدار با آیات عظام صافی گلپایگانی، موسوی اردبیلی، نوری همدانی از برنامه‌های خانواده آیت الله مهدوی کنی بود که قبل از ظهر پنج‌شنبه برگزار شد.

خانواده مرحوم مهدوی کنی همچنین بعد از ظهر امروز با آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار می‌کند.