بیرجند- معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه استان‌های مرزی کشور نباید از محرومیت رنج ببرند، گفت: دولت باید برنامه‌های جدی برای رسیدگی به مناطق محروم ارائه کند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن نامورمطلق ظهر چهارشنبه در نشست بررسی روابط ایران و افغانستان در پرتو تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اظهارکرد: باید محور مبادلات فرهنگی، تجاری و اقتصادی ایران به افغانستان نزدیک‌تر شود.

وی گفت: راه‌اندازی خطوط ریلی با کشورهای همسایه نشان‌ دهنده خودآگاهی دولت در این زمینه بوده که باید دولت به این موضوع توجه بیشتری کند.

نامورمطلق سهم خراسان جنوبی در اشتغال کشور را یک صدم درصد دانست و افزود: خراسان جنوبی ریشه هنری خوبی در زمینه صنایع دستی، قالی‌بافی و گلیم‌بافی داشته اما درصد پایینی از اشتغال را دارد که باید دولت یازدهم برای رفع آن تلاش کند.

وی تغییر نگاه و نگرش نسبت به استان‌های مرزی را ضروری دانست و تصریح کرد: استان‌های مرزی اهمیت بیشتری نسبت به استان‌های مرکزی داشته لذا دکترین دولت باید به مرزهای زمینی توجه بیشتری کنند.

اعلام آمادگی سازمان میراث فرهنگی کشور برای انتقال تجربیات گردشگری به افغانستان

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: خراسان جنوبی قابلیت‌های فرهنگی و تاریخی خوبی داشته و با توجه به اینکه افغانستان خواستگاه مکاتب ادبی، هنری و علمی است لذا باید از قابلیت هم‌مرز بودن این استان با افغانستان استفاده کرد.

نامورمطلق با بیان اینکه استان‌های مرزی کشور نباید از محرومیت رنج ببرند، گفت: دولت باید برنامه‌های جدی برای رسیدگی به مناطق محروم ارائه کند.

وی با اشاره به برگزاری این همایش نیز افزود: کشور افغانستان طی چند سال اخیر همواره مورد تهاجم بیگانگان بوده که این همایش به گسترش روابط ایران و افغانستان کمک فراوانی می‌کند.

نامورمطلق از اعلام آمادگی سازمان میراث فرهنگی کشور برای انتقال تجربیات خود در حوزه مبادلات گردشگری در راستای مرمت آثار تاریخی و باستانی افغانستان خبر داد.

وی یادآور شد: لازمه تصور چهره صمیمی ایران و افغانستان نزد مردم دو کشور ، نیازمند تصویرسازی درستی از ایران و افغانستان در رسانه‌های دو کشور است.