همدان- نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خیابان های شهر ویترینی از بانک های مختلف هستند، گفت: باید تحولی اساسی در بانک ها ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کارخانه ای ظهر پنج شنبه در شورای اداری استان همدان و همایش ملی کارآفرینی با بیان اینکه مسئله تولید پنج مولفه اصلی سرمایه گذاری، کارآفرینی، دانشگاه، صنعت و بازار را دارد، اظهار داشت: اگر تمام بستر های لازم برای این پنج مولفه و هماهنگی های لازم بین مولفه ها فراهم شود منجر به تولید می شود.

وی با بیان اینکه هنوز در کشور در رابطه با هر پنج مولفه تولید مشکل وجود دارد، بیان کرد: در کشوری که حداقل سود بانکی ۲۲ درصد و در بانک های خصوصی تا ۳۰ درصد است سرمایه گذاری ممکن نیست و با این وضعیت سود بانکی امکان کارآفرینی وجود ندارد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانک های کشور در عرصه کارآفرینی، اشتغال و تولید خدمت نمی کنند، عنوان کرد: در ۲۰ سال گذشته بانک ها عظیم ترین ساختمان ها را در بهترین نقاط شهر ساخته اند.

کارخانه ای با بیان اینکه در هر خیابان انواع ویترین بانک ها دیده می شود، ادامه داد: با این شیوه بانکداری نمی توان چرخ تولید کشور را شتاب بخشید و باید تحولی اساسی در بانک ها ایجاد شود.

وی با بیان اینکه بانک ها به واحد های تولیدی به چشم یک طعمه نگاه می کنند، افزود: به محض بهره برداری از یک واحد تولیدی مسئله اقساط، مالیات و عوارض آغاز می شود و زمان تنفس واحد تولیدی پایین است در حالی که اگر تغییر و تحول ایجاد و مالیات از سود گرفته و به واحد تولیدی فرصت داده شود روی پای خود بایستد بستر سود بیشتری فراهم می شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات بسیاری در بحث بانک ها و واحدهای تولیدی وجود دارد، اظهار داشت: با شیوه بانکداری کنونی نمی توان به چرخ تولید سرعت بخشید.

ارتباط همدفمندی بین دانشگاه و صنعت ایجاد نشده است

ابراهیم کارخانه ای در ادامه با بیان اینکه وقتی دانشگاه در شهری وجود دارد باید روح علمی دانشگاه در شهر وجود داشته باشد و اگر استان همدان به جای ۱۰۵ هزار دانشجو ۵۰۰ هزار دانشجو داشته باشد اما روح علمی آن در شهر دیده نشود بی فایده است، بیان کرد: دانشگاه راه خود را می رود و صنعت نیز جدا حرکت می کند که این بی فایده است چراکه نتوانسته ایم ارتباط همدفمندی بین دانشگاه و صنعت ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه باید با فناوری و تولید ارتباط هدفمند داشته باشد، ابراز داشت: اگر دانشگاه وارد تولید شود تحول اساسی اتفاق می افتد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در خارج از کشور صنایعی وجود دارد که مربوط به ۸۰ سال گذشته است اما به خاطر وجود واحد های تحقیقی هنوز هم در دنیا حرف نخست را می زند، عنوان کرد: متاسفانه در ایران واحد های تولیدی عظیمی وجود داشت که به علت حرکت نکردن با علم روز از بین رفتند.

کارخانه ای با بیان اینکه باید بین دانشگاه و صنعت ارتباط برقرار کنیم، ادامه داد: اگر بین صنعت و دانشگاه ارتباط برقرار و مشکل بانکی حل نشود سرمایه گذار وارد سرمایه گذاری نخواهد شد.

مردم باید مسئله کم شدن بیکاری را لمس کنند

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری در کشور ۹ و شش دهم درصد است، عنوان کرد: مردم باید مسئله کم شدن بیکاری را لمس کنند و با اعداد و ارقامی که رسانه ها درخصوص کم شدن نرخ بیکاری اعلام می کنند مشکلی از مردم حل نمی شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از زمان مرحوم مدرس مشکلاتی از جمله مالیات و غیره وجود داشت و اکنون نیز وجود دارد، بیان کرد: مشکلات اساسی هنوز باقی مانده و پابرجاست و باید اشکال کار پیدا شود.

ابراهیم کارخانه ای با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در ساختار نظام اجرایی کشور باید تحول اساسی به وجود آید، ادامه داد: تا زمانی که ساختار برخی از وزارتخانه ها به شکل کنونی است نمی تواند بیشتر از این اشتغال در خود جای دهد پس باید ساختاری جدید و تحولی در وزارت خانه ها ایجاد شود.

وی با بیان اینکه مشکلات کشور زیر ساختی است و با برگزاری چند همایش و سخنرانی های متعدد حل شدنی نیست، بیان کرد: همه کانون های کارآفرینی باید تجارب خود در رابطه با کار آفرینی، اشتغال و تولید را مکتوب کنند و تمام استان ها به یک سند کارآفرینی در کشور برسند و راهکارهای لازم برای اجرایی شدن این سند را ارائه دهند.