پرویز قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت های شهر آبسرد در حوزه گردشگری طبیعت اظهار داشت: با توجه به بهره مندی این منطقه از آب و هوای مطلوب، اراضی کشاورزی وسیع و باغات بکر بر اساس پیشنهادات صورت گرفته مقرر شد این منطقه به عنوان شهر ییلاقی و گردشگری معرفی شود که هم اکنون در انتظار نامه و مصوبه شورای عالی معماری شهرسازی هستیم تا این شهر به طور رسمی و به صورت پایلوت به عنوان شهر ییلاقی و گردشگری معرفی شود.
این مسئول عنوان کرد: با تحقق این امر علاوه بر تعبیه امکانات هرچه بیشتر و بهتر برای گردشگران، گام بزرگی برای حفظ اراضی کشاورزی و باغات از تصرفات سودجویانه برداشته می شود و ساخت و سازها نیز سامان می یابد.
مجتمع رفاهی - خدماتی بین راهی آبسرد در انتظار صدور مجوز
وی ادامه داد: با توجه به نزدیکی آبسرد به پایتخت و جاذبه های ویژه ای که در این شهر وجود دارد، طی چند سال گذشته نگرانی هایی بابت حجم ساخت و سازها وجود داشت که این مساله با تدابیر صورت گرفته و در قالب طرح های دو هزار متر به بالا با ۱۰ درصد سطح اشغال رفع شد.
شهردار آبسرد سوالی در مورد وضعیت مجتمع رفاهی - خدماتی بین راهی آبسرد را اینچنین پاسخ داد: هفته گذشته طی جلسه ای با حضور معاون عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران مقرر شد بر اساس مکاتبات صورت گرفته زمین ۲۱ هکتاری ورودی شهر در اختیار شهرداری قرار گیرد.
قنبری همچنین با اشاره به معضل حضور تعداد کثیری از افاغنه و اتباع غیرمجاز در آبسرد و تصمیم گیری قبلی برای اعلام این شهر به عنوان منطقه سفید اظهار داشت: کماکان منتظر سیاست گذاری مسئولان استان و شهرستان هستیم، اما براساس همان مصوبه ای که پیش از این شورای تأمین شهرستان صادر کرده بود در قالب بافت های فرسوده، تخریب ها ادامه دارد که در کنترل و مهار جمعیت افاغنه بسیار موثر خواهد بود.
این مسئول گفت: در حال حاضر منتظر اقدامات عملیاتی دستگاه های دیگر نظیر نیروی انتظامی هستیم و امیدواریم سیاست های مشخص ارشادی خود را اعلام کنند اما شهرداری کماکان به فعالیت خود ادامه می دهد.
بیمارستان آبسرد در انتظار مجوز دانشگاه علوم پزشکی
وی ارتقاء مرکز درمانی و بهداشتی آبسرد و حومه به بیمارستان را از مطالبات به حق و قانونی شهروندان دانست و افزود: ارتقاء مرکز درمانی بهداشتی موضوعی محوری است که به طور مرتب پیگیری می شود در این راستا طی هفته گذشته جلسه ای با حضور فرماندار و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و مقرر شد رئیس این دانشگاه به زودی با سفر به آبسرد و بازدید از امکانات درمانی و بهداشتی منطقه، تکلیف نهایی پروژه را مشخص کند.
شهردار آبسرد افزود: بر اساس توافقات اولیه مقرر شد مجوز احداث بیمارستان یا پاراکلینیک و پایگاه امداد جاده ای همچنین تامین کادر درمانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی صادر شود و شهرداری نیز احداث ساختمان را بر عهده گیرد.